Spanyol foci

C. Ronaldo nagyon rosszul járhat a bíró meglökése miatt

  • MVB80

A Barcelona ellen gólt szerző, majd kiállított Cristiano Ronaldo komoly eltiltást kaphat, amiért meglökte a játékvezetőt.

Cristiano Ronaldo az 58. percben állt be csereként a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő első meccsén, a 80. percben szerzett egy nagyon látványos gólt, majd két minutummal később a második sárga lapját beszedve a kiállítás sorsára jutott.

Az első sárgát a gólja utáni vetkőzés miatt kapta, a másodikat pedig műesésért, pedig erről szó sem volt, Samuel Umtiti kibillentette az egyensúlyából a portugált, mégha nem is kellett volna büntetőt ítélni, a sárga akkor is szigorú ítélet volt.

Ronaldo nehezen viselte a kiállítást, és meglökte Ricardo De Burgos Bengoetxeát, aminek még lehet komolyabb következménye. A Marca azt írja, a spanyol szövetség szabályzata szerint a játékvezető meglökése esetén a vétkes 4-12 meccses eltiltást kaphat.

Ráadásul De Burgo Bengoetxea a játékvezetői jelentésbe bele is írta az incidenst, úgyhogy a fegyelmi bizottság elé kerül az ügy. A Real sem tétlenkedik, elég valószínűnek tűnik, hogy fellebbezni fog, úgyhogy pár napon belül megtudjuk, mi lesz a portugál sztárral.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Barcelona
2.35 3.70 2.60
Fogadási határidő: 08.16. 23:00