Spanyol foci

Meghosszabbítják Zidane szerződését

A spanyol AS információ szerint a francia szakvezető 2020-ig hosszabbítja meg szerződését a Real Madriddal.

Zidane 2020-ig hosszabbít a Real Madriddal.

A 2018-ban lejáró szerződését 2020 nyaráig hosszabbítja meg Zinedina Zidane a Real Madriddal, írta meg az AS spanyol lap. A francia szakvezető fizetése ráadásul közel a duplája lesz a mostaninak, hiszen az évenkénti 4,35 millió euró helyett 8 millió eurót tehet zsebre.

Zidane 2016 januárjában vette át a Real Madrid irányítását, s eddig hat trófeát - két-két Bajnokok Ligája és Európai Szuperkupa, egy bajnoki cím és egy klubvilágbajnokság - nyert csapatával. A francia mester - perpillanat holtversenyben Leo Beenhakkerrel - a harmadik legsikeresebb szakvezető, aki megfordult a Királyi Gárdánál. A rangsort Miguel Munoz vezeti 14 trófeával, a második helyen Vicente del Bosque áll hét megnyert címmel.

Ha ilyen ütemben halad Zidane, akkor hamarosan befoghatja, sőt meg is előzheti Bosquét, mondjuk például a jövő héten, amikor is győztest avatnak a Spanyol Szuperkupában. A Real Madrid a sorozat fináléjának első meccsét vasárnap játssza, méghozzá Barcelonában, a Nou Campban. A     szerint a hétvégi mérkőzés esélyese a hazai pályán játszó katalán csapat, azonban nem szabad leírni Cristiano Ronaldóékat, akik kedden a Manchester United ellen nyerték meg az Európai Szuperkupát.

1x2    
Barcelona Döntetlen Real Madrid
1.95 3.75 3.30
[2504457] 2017-08-13 22:00:00 Barcelona - Real Madridx;