Európa Liga

Komolyan nőttek a Videoton esélyei az EL-csoportkörre

Úgy tűnik, a fogadók erőteljesen a fehérváriakat támogatják a Partizan Belgrád ellenében.

Az UEFA két zárt kapus mérkőzéssel, valamint 130 ezer euró megfizetésével büntette meg a Partizan Belgrád együttesét, amiért szurkolói a Buducsnoszt Podgorica, valamint az Olimpiakosz csapata elleni selejtezőn több szabályt is megsértettek. A mozzartsport.com értesülései szerint a szurkolókat a Koszovót sértő rigmusok, a nacionalista megnyilvánulások és a görögtüzek, valamint műanyag flakonok bedobálása miatt száműzték a lelátókról. Ennek pedig a Videoton az egyik haszonélvezője.

A jövő heti Európa Liga-mérkőzésen ez azt jelenti, hogy a lelátón csupán az UEFA VIP-vendégei, az újságírók, az UEFA munkatársai, valamint száz Videoton-szurkoló vehet majd részt, így a hazai pálya előnyét alig-alig élvezheti majd a szerb bajnok.

Oddsváltozások a Partizan-Videoton találkozóval kapcsolatban
  Partizan Belgrád Döntetlen Videoton
Augusztus 4. 1.44 4.65 8.10
Augusztus 11. 1.77 3.85 4.65

Mindez a sportfogadók figyelmét sem kerülte el, a kezdeti 1.40-1.50-es odds után egészen 1.80-ig verték fel a Partizan szorzóját, míg a fehérváriak szorzója mélyrepülésbe kezdett, 8.10-ről 4.65-ig csökkent az egyik nemzetközi irodánál.

Ami a továbbjutást illeti, az első oddsok csak azt követően láttak napvilágot, hogy a határozat már biztos lett, így itt nem történtek változások, a szerbekre 1.62-n, a magyarokra 2.20-as oddson tehetünk pénzt.

A fehérváriaknál jövő héten Varga József eltiltás miatt biztosan nem játszhat, Kovács István sérült, Vinícius szeptember végéig harcképtelen, Juhász és Henty pedig könnyebb sérülést szenvedtek, ők vélhetően bevethetőek lesznek Belgrádban is.

A Videoton belgrádi találkozójára már a     is kínál oddsot, a magyarok sikerére 4.35-ös szorzón fogadhatunk a magyar állami bukmékernél.

[2600476] 2017-08-17 20:00:00 Partizan Belgrad - Videotonx;