Német foci

A Barca kiszemeltje igazolatlanul hiányzott csapata edzéséről

  • MVB80

Ousmane Dembélét fel is függesztette hétfőig a Dortmund, amely a Barca első ajánlatát is visszadobta.

„Dembélé nem jelent meg az edzésen, a hiányzásának oka nem ismert előttünk. Megpróbáltuk elérni, de nem vette fel a telefonját. Remélem, nem történt semmi baja” - nyilatkozta Peter Bosz a Borussia Dortmund csütörtöki edzése után.

Ha egy Dortmund-játékos kihagy egy edzést, azt még nem feltétlenül kapja fel a sajtó, no de Dembélé lógásából egyből hír lett, hiszen Neymar távozása óta ő az egyik kiszemeltje a Barcelonának.

Mi is írtunk róla, hogy ha meg is veszik végül a katalánok, az biztos, hogy botrányosan magas összeget követel majd a Borussia, bár csütörtökön még az volt a hír, hogy a német klub visszadobta a Barca ajánlatát.

Ki tudja, játszik-e még a Dortmundban?

A Dortmund-részvények árfolyama viszont az egekbe szökött, amiből sokan arra következtettek, hogy Dembélé sorsa eldőlt, és végül úgyis Barcelonába költözik.

A csütörtöki igazolatlan hiányzás egyébként nem maradt következmények nélkül, a Dortmund hétfőig felfüggesztette Dembélét az edzések látogatása alól, és a szombati, Rielasingen-Arlen elleni kupameccsen sem léphet pályára.

A 20 éves, francia válogatott támadó középpályás tavaly nyáron 15 millió euróért érkezett a Rennes-től, és első évében 49 meccsen 10 gólt szerzett és 21 gólpasszt adott.

Ki nyeri a Német Kupát?
   
Bayern München 2.40
Dortmund 5.50
RB Leipzig 11.00
Leverkusen 18.00
Schalke 19.00
Hoffenheim 21.00