Nemzetközi foci

Ő a legrosszabb MU-hátvéd az elmúlt húsz évben

  • varin

A manchesteri szurkolók rendesen megtalálták a csapat új igazolását, Victor Lindelöföt.

Vereséget szenvedett a Manchester United az Európai Szuperkupa döntőjében, a Vörös Ördögöket a Real Madrid múlta felül szerda este 2-1 arányban Szkopjéban. Habár a MU nem játszott rosszul, a spanyolok mindkét találatát borzalmas védekezés előzte meg, amiért rendesen meg is találták a fanatikusok Mourinho új igazolását, Victor Lindelöföt.

Fotó: Metro

A svéd válogatott bekk az első gólnál hibázott kapitálisat, amikor is méterekről követte csak a gólt szerző Casemirót. A manchesteri szurkolók a találkozót követően igencsak durván nekiestek a 31 millió fontos új igazolásnak, kiemelve, hogy "mellette még Smalling is jó játékosnak tűnt".

"Túl nagy nyomást helyez Mourinho egy 23 éves srácra. Attól félek, hogy nem fogja elbírni a nyomást."

"Nagyon gyengének tűnik a srác, semmi szerelés, semmi ütközés. Mellette még Smalling is rendben van."

"Fogalmam sincs, miért Lindelöföt hoztuk és miért nem Michael Keane-t, aki már bebizonyította a PL-ben a képességeit és még olcsóbb is lett volna 10 millió fonttal."

"Húsz éve vagyok MU-fan, de ilyen gyenge középhátvédet még nem láttam. Pedig emlékszem még David May vagy Henning Berg nevére is."

"Ez a három hátvédes felállás maga volt a pokol. Lindelöf gyenge, Smalling egy bohóc, Darmian pedig nem középhátvéd."

Ilyen előjelekkel kezdi meg tehát a szezont a Manchester United és Mourinhónak komoly gondot okozhat, hogyan is állítja majd össze csapatát a vasárnapi, West Ham United elleni bajnokira.

A magyar állami fogadóiroda azonban még így is toronymagas favoritnak tartja a Vörös Ördögöket a londoniak legyőzésére, a    -n mindössze 1.25-ös oddson fogadhatjuk meg a MU sikerét.

[2522748] 2017-08-13 17:00:00 Manchester United - West Ham Unitedx;