Sportfogadás

Orosz, portugál és svájci nagymenőkre fogadunk

A Zenit, Benfica, Young Boys trióval nyernénk hétközben, az odds bő kétszeres.

Ural Jekatyerinburg-Zenit Szentpétervár
Tipp: Zenit Szentpétervár
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Bombaformában van a szentpétervári csapat, hiszen Roberto Mancini fiai bejutottak az Európa Liga playoff körébe, míg az orosz bajnokságot négy fordulót követően hibátlanul vezetik. Vasárnap a címvédő Szpartak Moszkvát győzték le 5-1-re (!) hazai pályán, vagyis igen jó előjelekkel várják a szentpéterváriak a hétközi fordulót.

Noha az Ural idén még veretlen, egy siker mellett három remire futotta a Jekatyeinburgiak erejéből, a felek közt óriási különbség van a vendégek javára. Mindezt jól tükrözi, hogy a felek eddigi tétmeccseit rendre a Zenit együttese nyerte meg, az utolsó hármat például nullára.

Mindezek után úgy véljük, hogy nem most szakad meg a szentpéterváriak parádés sorozata az Ural ellen, vagyis zsinórban ötödik bajnokijukat is megnyerhetik Manciniék.

[2517157] 2017-08-09 16:30:00 Ural S.R - Zenit Szentpétervárx;

Győzelmet várunk a Benficától szerdán. - Fotó: twitter.com/slbenfica

Benfica-Braga
Tipp: Benfica
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

A címvédő Benfica méltóképp kezdte idei szezonját, hiszen szombaton a Guimaraes ellen behúzta a Portugál Szuperkupát. Noha papíron gyengült a lisszaboni gárda a nyáron, de még mindig jóval a Braga előtt jár. A vendégek két tétmeccsen vannak túl, ám ezeken mindössze két remire futotta erejükből az AIK Stockholm ellen, igaz, a visszavágón a hosszabbításban sikerült kiharcolnia a továbbjutást a csapatnak.

Ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a felek legutóbbi hét egymás elleni meccsét rendre a Benfica nyerte, s most is minden jel arra mutat, hogy a lisszaboni gárda ezt a mérkőzést is behúzza.

[2559011] 2017-08-09 22:00:00 Benfica - Bragax;

Young Boys-Thun
Tipp: Young Boys
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

A svájci bajnokság listavezetője, a Young Boys fogadja az utolsó pozícióban lévőt, vagyis a Thun együttesét szerdán. A sárga-feketék nem érdemtelenül vezetik a ligát, hiszen többek közt a Basel együttesét is legyőzték már, arról nem is beszélve, hogy a Bajnokok Ligájának playoff körébe úgy jutottak be az elmúlt héten, hogy kétgólos hátrányt dolgoztak le a lényegesen jobb erőkből álló Dinamo Kijev ellen, vagyis pazar formában van a Young Boys. Ezzel szemben a Thun együttese ezidáig mindhárom bajnokiját elveszítette, gólt pedig mindössze kettőt tudott szerezni. 

A felek formája mellett, a csapatok tudásbeli különbsége is igen eltérő, hiszen amíg a vendégek a leggyengébbnek számítanak a bajnokságban, addig a hazaik az egyik legjobbak. Ráadásul a Thun nem nyerni jár a Young Boys otthonában, hiszen a vendégek az utolsó öt idegenbeli bajnokijukat rendre elveszítették Bernbe, így pedig nem kérdés, hogy kire fogadunk szerdán.

[2537291] 2017-08-09 20:00:00 Young Boys - Thunx;
hatharom.com
Ural Jekatyerinburg-Zenit Szentpétervár Zenit Szentpétervár
Benfica-Braga Benfica
Young Boys-Thun Young Boys
@2.36
Fogadási határidő: 08.09. 16:30