Európai Szuperkupa

Biztos, hogy a Real Madrid az esélyesebb Európa trónjára?

A két csapat első találkozóján a MU nyert és Szkopjéban sem feltétlenül favorit a BL-győztes.

Az Európai Szuperkupa döntőjével hivatalosan is megkezdődik a futballidény az öreg kontinensen, a nyitó előadást pedig a BL-győztes Real Madrid és az EL-győztes Manchester United komponálja nekünk Szkopjéban. Noha az eredmények alapján akár még favoritként is tekinthetnénk az angolokra, ne felejtsük el, hogy ezúttal már lesz egy Cristiano Ronaldójuk a spanyoloknak.

A Real Madrid hatodik döntőjére készül, eddig 3-2 a mérlegük, míg a MU-nál egy győzelemre jut két vereség.

A felkészülési időszak egyértelműen José Mourinho csapatánál sikerült jobban, hiszen a Real Madrid egyetlen meccsét sem tudta rendes játékidőben megnyerni, de ne felejtsük el, hogy Cristiano Ronaldo idén először lép pályára majd a Blancóknál.

   
Real Madrid Döntetlen Manchester United
1.90 3.45 3.80

Kihagyja azonban a találkozót Ashley Young, Luke Shaw, Marcos Rojo és az eltiltott Phil Jones, valamint Eric Bailly is, így a MU-nál vélhetően Daley Blind lesz a balhátvéd, míg a friss szerzemény Victor Lindelöf a kezdőben kap majd helyet.

"Minden alkalommal, amikor Európai Szuperkupát játszottam, EL-győztesként történt meg, sem a Portóval, sem pedig az Interrel nem játszottam finálét. Most is az esélytelenebb csapatot irányítom, de remélem, ezúttal nem érvényesül a papírforma és meglepjük a BL-győztes Real Madridot" - nyilatkozta José Mourinho.

[2504461] 2017-08-08 20:45:00 Real Madrid - Manchester Unitedx

A portugál mester álszerénykedése persze csak mese habbal, hiszen egyáltalán nem lehet kijelenteni, hogy egyértelmű favorit lenne a Real Madrid. Az előszezonbeli gyenge eredmények, Bale és Benzema gólcsendje, Ronaldo néhány napos edzésmunkája mind-mind olyan faktor, amely kicsit a MU javára billenti a mérleget.

Az utolsó négy fináléból három is döntetlennel ért véget a rendes játékidőben, ám minden alkalommal esett legalább négy gól. Nálunk ezúttal is a "pontosztozkodás" a favorit eredmény, amelyet 3.45-ös szorzóval fogadhatunk meg, míg ha maradnak a csapatok a jól bevált sok gólos reminél, akkor 10.75-szörös pénzt nyerhetnénk a    -nál.

[2504461] 2017-08-08 20:45:00 Real Madrid - Manchester Unitedx;