Tipp

Veressük az ausztrál fenegyereket, úgyis mindenki utálja őt

A montreali teniszviadal első körében Viktor Troicki Nick Kyrgiosszal csap össze.

Montrealba, Kanadába érkezik a teniszvilág színe-java, az első kiemelt Rafa Nadal mellett Milos Raonic, Alexander Zverev, Roger Federer és Dominic Thiem is pályára lép. Az első körből én azonban a 16. kiemelt Nick Kyrgios mérkőzését néztem ki, aki Viktor Troickival találkozik.

Az ausztrál fenegyereknek nincs éppen jó időszaka, sérülés miatt zsinórban két mérkőzést is idő előtt fel kellett adnia. Csípője és válla is rendetlenkedik, emiatt első wimbledoni, valamint washingtoni találkozója is ideje korán véget ért. Utolsó győzelmét éppen a szerb Troicki ellen aratta, ám ez egyrészt egy bemutató mérkőzés volt, amely champions tiebreakben dőlt el, másrészt pedig az első szett Troickié lett.

"Rendben van a vállam és a csípőm sem fájt, de nem is nagyon edzettem éppen azért, hogy pályára léphessek az olyan versenyeken, mint ez. Szeretném élesben tesztelni a testem, de még nagyon messze vagyok attól, hogy készen legyek, egyszerűen még nem teniszeztem eleget" - nyilatkozta Kyrgios, aki elmondta, a fizikális problémák mellett még fejben sem állt össze teljesen a játéka.

Márpedig ha valahol, hát Montrealban nem vár rá hazai pálya a két évvel ezelőtti balhéja miatt. Mint ismerhetjük jól a sztorit, Kyrgios ekkor közölte ellenfelével, Stan Wawrinkával, hogy "Kokkinakis meghúzta a barátnőjét".

Ezek után nem vár baráti fogadtatás Kyrgiosra

Ami az ellenfelet illeti, Troicki az elmúlt néhány hétben nem lépett pályára, újszülött gyermekével foglalkozott inkább, így nem különösen törődött a tenisszel. Mindazonáltal a szerb játéka elég jó ahhoz, hogy felvegye a versenyt egy Kyrgios szintű játékossal, különösen kemény pályán.

A tényezők figyelembevételével úgy hiszem, nem Kyrgiosnak áll ez a mérkőzés. Az ellenséges közeg és a sérülések miatt is jó esély kínálkozik rá, hogy Troicki megverje az auszit, de a tippünk szempontjából az is jó, ha a Nick nem játssza végig a találkozót.

hatharom.com
Viktor Troicki nyer
@2.65
Fogadási határidő: 18:30