Sportfogadás

Neymar új csapatával nyernénk a hétvégén

A Celtic, a PSG és a Lokomotív Moszkva meccsével kaszálnánk szombaton. Az odds közel ötszörös!

Celtic-Hearts
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A Celtic idén már négy Bajnokok Ligája meccsen van túl, de még egyszer sem kapott gólt, igaz, a szurkolókat sem sikerült mindig megörvendeztetni, de a csapat legalább ott van a playoff körben. Utóbbi annak köszönhető, hogy a gárda első számú gólfelelőse, Moussa Dembelé sérült, míg a másik fontos támadó, Leigh Griffiths sem teljesen százszázalékos. 

Ami a vendégeket illeti, a Hearts ahogy tavaly bejutott a skót bajnokság felsőházába, úgy esett vissza a teljesítménye, s azóta is gödörben van. Az idei ligakupában szenvedett, az alsóbb osztályú Peterhead és a Dunfermline gárdájától kikapott, utóbbi együttes elleni vereség a kiesést jelentette a csapatnak a sorozatból.

Adott tehát egy pocsék formában lévő gárda, illetve egy topcsapat, amely igen nehéz norvégiai BL-meccs után van, ráadásul támadói vagy hiányoznak, vagy nem teljesen fittek, ugyanakkor a csapat védekezése remek. Így pedig szerintünk a felek csatája nem a gólokról szól majd, vagyis érdemes lehet befektetni abba, hogy maximum három találat születik a skót Premier League nyitómeccsén.

[2533055] 2017-08-05 13:30:00 Celtic - Heartsx;

A PSG-nek nem jelenthet gondot az Amiens magabiztos legyőzése. - Fotó: facebook.com/PSG

Paris SG-Amiens
Tipp: Paris SG -2 (európai hendikep)
Odds:
 1.80 @ Tippmixpro

Ennél egyértelműbb meccset aligha rendeznek hétvégén a francia bajnokságban, hiszen a topfavorit PSG fogadja az újonc, leggyengébbnek titulált Amiens együttesét. A hazaiak a múlt héten a Monaco ellen megnyerték a Szuperkupát, a héten szerződtették Neymart, igaz a brazil szombaton még vélhetően nem lép pályára. Ennek ellenére így is egy bivalyerős kezdőt küldhet ki a pályára Unai Emery mester, amely ha úgy játszik, mint a Monaco elleni meccs második félidejében, akár gálaelőadással nyithatja szezonját.

A vendégek mellett semmi sem szól, ráadásul pechjükre a PSG a mezőny hátsó feléhez tartozó együtteseket az elmúlt szezonban szinte kivétel nélkül kiütötte, de legalábbis három találattal legyőzte. Szerintünk ez most sem lesz másként, ráadásul egy-két hazai játékosnak 110 százalékot kell nyújtania, hiszen a világrekordért érkező Neymart nem a kispadra igazolták a párizsiak...

[2525088] 2017-08-05 17:00:00 Paris Saint Germain - Amiensx;

Lokomotív Moszkva-SZKA Habarovszk
Tipp: Lokomotív Moszkva -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

A Lokomotív Moszkva perpillanat az egyik legjobb formában lévő orosz csapat, hiszen mindhárom bajnokiját megnyerte, többek közt a CSZKA elleni derbit idegenben 3-1-re. Ezzel szemben az SZKA pocsékul teljesít eddig, három meccs, három vereség, 0-5-ös gólarány. Igaz, az újonctól nem is várhatunk csodát, hiszen messze a leggyengébb kerettel rendelkezik a ligában, ráadásul a világ másik felén tanyázik a csapat, így minden idegenbeli ütközete kínszenvedés a habarovszkiaknak, a hétvégi meccs előtt is bő 8400 km-et (!) utaznak.

Mindezek után nem kérdés, hogy mely együttes felé billen a mérleg nyelve, szerintünk kijön a felek közti minőségbeli különbség, s a Lokomotív legalább két góllal legyőzi az SZKA-t.

[2517146] 2017-08-05 19:00:00 Lok. Moscow - SKA-Energiyax;
hatharom.com
Celtic-Hearts Kevesebb, mint 3,5 gól
Paris SG-Amiens Paris SG -2 (európai hendikep)
Lokomotív Moszkva-SZKA Habarovszk Lokomotív Moszkva -1 (európai hendikep)
@4.88
Fogadási határidő: 13:30