Nemzetközi foci

Már égetik is a Neymar-mezeket a barcelonások

  • varin

Miközben a katalán hívek gyújtósnak használják a mezt, Párizsban ünnepelnek.

Nincs több kérdés Neymart illetően, a Barcelona brazil klasszisa a PSG csapatához szerződik 222 millió euró ellenében. Minden idők leghihetetlenebb üzlete természetesen az egész futballvilágban beszédtémát szolgáltat, ám amíg a legtöbben az összegről vitatkoznak, addig Barcelonában gyászolnak, Párizsban ünnepelnek.

Fotó: Pinterest

Ez derül ki legalábbis egy Twitteren terjengő videóból, amelyen az látszik, hogy valaki a Neymar-mezét tüzeli el dühében. Olvasgatva a szurkolói fórumokat, a Barca-fanok egyértelműen a játékos apját okolják, nélküle szerintük nem szűnt volna meg az MSN-trió.

A brazil klasszis közben elköszönt a barcelonai szurkolóktól egy érzelmes, őszintének látszó videóban. A fiatal csillag arról beszél, hogy mekkora élmény volt a Barcelona része lenni és olyan játékosokkal együtt futballozni, mint Messi, Suárez vagy Piqué. "Felejthetetlen emlékeket szereztem egy csodálatos városban" - mondta Neymar Jr. "Új kihívásokra van szükségem ugyanakkor, ezért váltottam. A PSG-nél nagyon sok lehetőség vár rám, nagy tervei vannak a klubnak, amelynek szeretnék részese lenni" - tette hozzá minden idők legdrágább játékosa.

Párizsban persze örömünnep tört ki, bajnoki címmel felérő eufóriával ünnepelték Neymar érkezését a játékos szállása előtt.

Neymart vélhetően a szombat esti, Amiens elleni szezonnyitó bajnokin mutatják majd be a közönségnek, ám ekkor még pályára aligha lép új csapatában.

   
PSG Döntetlen Amiens
1.12 7.75 17.00