Európa Liga

Jöhet a Milan első gálaelőadása - tippek az EL-re

A Milan, a Fradit kiejtő Midtjylland és a Braga meccsére fogadunk az Európa Ligában. Az odds bő háromszoros.

Könnyed siker előtt a Milan. - Fotó: facebook.com/ACMilan

Milan-Universitatea Craiova
Tipp: Milan -1 (európai hendikep)
Odds:
1.45@ Tippmixpro

Az odavágón csak 1-0-ra nyert a Milan Craiovában, így még nem dőlt el a párharc. Azonban az olaszok nagy fölényben játszottak az elmúlt héten Romániában, köszönhetően annak, hogy igen nagy a felek közt a minőségbeli különbség. Ennek illene kijönnie a visszavágón, ráadásul az új arcok most mutathatják meg magukat első ízben tétmérkőzésen hazai pályán a nagy érdeműnek.

Mindezek után azon a véleményen vagyunk, hogy a Milan könnyedén, több góllal megnyeri a román csapat elleni visszavágóját, s ha Vinczeno Montella nem fogja vissza fiait, akár gálaelőadást is tarthat a Rossoneri.

[2567555] 2017-08-03 20:45:00 AC Milan - CS Universitatea Craiovax;

Midtjylland-Arka Gdynia
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
 1.45 @ Tippmixpro

A két csapat első meccse öt gólt hozott, hiszen az Arka 3-2-re győzte le hazai pályán a Midtjyllandot. Igazából ez nem volt meglepő, mivel a dánok gyakorlatilag minden meccsükön nyílt sisakkal játszanak, amit jól példáz az, hogy az idei nyolc tétmérkőzésükből hétszer is legalább három találat született, arról nem is beszélve, hogy ezen intervallum alatt 4,5 (!) gólátlagú ütközeteket produkált a Midtjylland.

A lengyelek sem a védekezésükről híresek, ráadásul az odavágó eredményének köszönhetően az Arka sem állhat be védekezni, hiszen egy dán gól már hazai továbbjutást eredményezne. Mindezeket figyelembe véve úgy véljük, hogy ismét jó esély van arra, hogy a felek visszavágóján legalább három találat szülessen.

[2567550] 2017-08-03 20:30:00 FC Midtjylland - Arka Gdyniax;

Braga-AIK Stockholm
Tipp: Braga
Odds: 
1.55@ Tippmixpro

Az elmúlt héten a Braga és az AIK 1-1-et játszott Stockholmban, vagyis a portugálok elérték céljukat. A Braga ugyanis első tétmeccsét játszotta idén, nem kapott ki, sőt gólt is szerzett az odavágón, így kedvező előjelekkel várja a visszavágót.

A második meccsen, hazai pályán, borítékolható, hogy még jobban pörögnek majd Abel Ferreira tanítványai, akiknek nem titkolt szándékuk a csoportkörbe kerülés, illetve, hogy minél messzebb jussanak a sorozatban - 2011-ben például döntőztek az Európa Ligában. A Stockholm egyébként is gyengébb játékerőt képvisel, mint a Braga, kisebb gödörben van, ráadásul idegenben nem megy a csapatnak az EL-ben, hiszen Boszniában és Feröer-szigeteken sem tudott nyerni az előző körökben.

Szerintünk a felek közti differencia kijön a visszavágón, vagyis a Braga behúzza a második meccset és bejut az Európa Liga playoff körébe.

[2567567] 2017-08-03 22:00:00 Braga - AIKx;
hatharom.com
Milan-Universitatae Craiova Milan -1 (európai hendikep)
Midtjylland-Arka Gdynia Több, mint 2,5 gól
Braga-AIK Stockholm Braga
@3.26
Fogadási határidő: 20:30