Angol foci

Garantáltan soha többé nem vesztek Manchester United-mezt!

  • varin

Minden idők egyik legkínosabb mezszponzorációs üzletére készülnek az Old Traffordon.

A futballtörténelem során számos rendkívül kínos mezszponzorációra emlékezhetünk vissza. A teljesség igénye nélkül, volt rá példa, hogy az Atlético Madrid az egyik Pókember-filmet promótálta mezén, de olyan is, hogy az angol Scarborough fehér pólóján a "Black Death Vodka" felirat volt olvasható. Most úgy tűnik, Manchesterben sem szeretnének lemaradni, ennek érdekében pedig az online társkereső app, a Tinder képviselőivel ültek tárgyalóasztalhoz a United emberei.

Fotó: YouTube

A hírek szerint a MU évi 12 millió fontot kapna azért, hogy a mezük ujjain ott legyen a Tinder felirat. A dolog abból a szempontból érthető lenne, hogy a csapatoknak immáron engedélyezett a reklámfelirat a mezek ujjain is, így kilenc gárda, köztük a Chelsea és a Manchester City már meg is kötötte a szerződését az új szponzorral. A 12 millió egyébként vélhetően a legdrágább ilyen jellegű szerződés lenne, amely persze még nem éri el a Chevrolet ajánlatát, amely cég 50 millió fontot fizet évente a mellkason lévő feliratért.

Nem ez lenne egyébként a Tinder első megjelenése a futballéletben, korábban Arkadiusz Milik, a Napoli támadója találkozott több rajongójával is, akiket stadiontúrára vitt a San Paolóban.

Noha a Unitednél egyelőre nem kívánták kommentál a Daily Mail információit, a szurkolóknál természetesen beindult a poéngyár és rögtön a föld alá ásták az egész klubot a vicces kedvű kommentelők.

"Vajon a Tinder segít majd a klubnak, hogy új csapatot találjanak Phil Jonesnak?"

"Képzeld csak el, veszel egy mezt, amelynek az ujján ott van a Tinder felirat..."

"Legalább több MU-szurkoló csajozik majd be."

"Majd a potenciális új játékosokat is jobbra, illetve balra húzhatják a vezetőink."

"Valószínűleg nem ez lenne az első üzlet, amelyet valamelyik igazgató a Tinderrel kapcsolatban köt."

"Annyi férfinak segített már így is "betalálni" a Tinder. Talán a Unitednek is fog."


A Manchester United szerda este zárja a felkészülési mérkőzések sorozatát. Lukakuék utolsó ellenfele a Sampdoria lesz, majd jövő héten irány Szkopje, ahol a Real Madriddal mérkőznek meg az Európai Szuperkupáért.

   
Manchester United Döntetlen Sampdoria
1.50 4.00 4.85
FH: 20:45