Bajnokok Ligája

Azerbajdzsáni sikert jósolnak a fogadók a nap mérkőzésén

2.35-szörös szorzóval kecsegtet a fogadók többségének jóslata kedden este.

Egyetlen igazán fontos mérkőzést rendeznek kedden este Európában, a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján a Sheriff Tiraspol a Karabakh gárdáját fogadja. Az első találkozón Azerbajdzsánban nem esett gól, ám ez csak a szerencsén múlt, hiszen a Karabakh gyakorlatilag lefutballozta moldovai ellenfelét. Ennek szellemében egyáltalán nem csoda, hogy a fogadók úgy vélik, idegenben azért sikerül majd a győzelem.

Fotó: tippmixpro.hu

A     játékosainak 44%-a bökött ugyanis a "V"-re, amely jelenleg 2.35-szörös oddson fogadható a magyar állami bukmékernél. Óva intheti azonban a fogadókat, hogy a Sheriff az utolsó 22 hazai meccséből csak 2-t bukott el, tavaly a Hapoel Beer Sheva sem tudott nyerni Tiraspolban.

Hétfőn egyébként igen jól járt, aki hitt a tömegnek, hiszen a Düsseldorf-Braunschweig mérkőzés a várakozásoknak megfelelően iksszel végződött, így több, mint háromszoros pénzre tehettek szert a fogadók.

Vajon folytatódik a tendencia kedden is és a fogadók nyernek a bukmékerekkel szemben? 2.35-szörös pénzzel kecsegtet ez a forgatókönyv.

[2567319] 2017-08-01 19:00:00 FC Sheriff - FK Karabakhx;