NB I

Szerintünk ez a legjobb tipp a Fradi meccsére!

A mezőnyben egyedüliként százszázalékos Mezőkövesd Zsóry FC a Ferencváros vendége lesz a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, harmadik fordulójában.

A borsodi együttes előbb a Debrecen otthonában nyert 2-1-re, pedig több mint egy félidőt emberhátrányban töltött, majd hazai pályán a Paksot győzte le úgy, hogy kétgólos hátrányból fordított. A Fradi ezzel szemben még vár az első sikerre, Thomas Doll gárdája az első körben a Puskás Akadémia, múlt héten pedig az Újpest ellen ért el döntetlent.

1x2    
FTC Döntetlen Mezőkövesd
1.55 3.80 5.80

A Mezőkövesd vajdasági jobbhátvédje, Farkas Dániel a klub honlapján úgy fogalmazott, olyan élmény lesz a Ferencváros otthonában játszani, mint a Crvena Zvezda vagy a Partizan Beograd ellen pályára lépni. "Nem lesz egyszerű meccs, de úgy gondolom, lehet keresnivalónk. A Fradi biztosan nekünk esik majd, szerintem kontrából vagy pontrúgások után a magas embereink révén meglephetjük őket" - nyilatkozta.

Fotó: fradi.hu

Az FTC csatára, Varga Roland már öt gólnál jár az új idényben. A klub honlapján kifejtette, mivel már nem kell háromnaponta játszaniuk - kiestek az Európa Liga selejtezőjéből -, sokkal több idejük van a felkészülésre és a regenerálódásra. A Mezőkövesddel szembeni mérkőzésről úgy vélekedett, azt egyedül a Ferencváros játéka befolyásolhatja. "Ha a legjobbunkat nyújtjuk, nem lesz sok sanszuk a győzelemre. Biztos vagyok benne, hogy zártan fognak védekezni, ezért az adódó lehetőségeinkkel élnünk kell, akkor nem lehet probléma" - hangsúlyozta.

Bár a Fradi háza táján szólnak arról hírek, hogy Thomas Dollnak ezúttal is akadnak majd hiányzói - elsősorban a védelemben - ezúttal egyetértünk Varga Rolanddal, véleményünk szerint a Fradi komoly győzelmi esélyekkel lép majd pályára. Az szezon során első ízben fordulat elő, hogy a zöld-fehérek egy teljes hetet tudnak készülni a soros ellenfélre, ez pedig szerintünk meg is hozhatja az eredményét.

A Fradi játéka ugyan még olykor akadozik, de van benne sebesség, a gólszerzéssel pedig nincs probléma, hiszen az összes eddigi tétmeccsén sikerült a kapuba találnia. A Kövesd ugyan két győzelemmel rajtolt, de a védelme nem állt túl stabil lábakon, így a Groupama Arénában véleményünk szerint megszületik a Ferencváros első bajnoki sikere.

Ferencváros - Mezőkövesd
hatharom.com
Hazai és 1,5 gól felett
@1.70
Fogadási határidő: 18:00
[2538900] 2017-07-30 18:00:00 Ferencváros - Mezőkövesd Zsóryx;