Felkészülés

A Barca most átgázol a Real Madridon?

Magyar idő szerint vasárnap éjszaka Miamiban meccsel egymással a Barcelona és a Real Madrid.

A Clásico az Clásico - röviden így foglalta össze a vasárnapi meccs előtti várakozásokat Ivan Rakitic, a Barcelona horvát középpályása. Rakitic szavaiban minden benne van, hiszen lehet ez egy bemutatómérkőzés a tengerentúlon, a Barcelona és a Real Madrid játékosainak ez a mérkőzés mindig különleges és semmi máshoz nem hasonlítható.

A mostani "nem hivatalos" klasszikus a Bajnokok Tornája elnevezésű viadal keretein belül kerül megrendezésre, vélhetően telt ház, mintegy 40 ezer néző előtt.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Barcelona
2.60 3.50 2.20

A két spanyol gigász teljesen ellentétes mutatókkal rendelkezik a Bajnokok Tornáján, hiszen amíg a Barcelona a Juventus (2-1) és a Manchester United (1-0) ellen is győztesen hagyta el a pályát, addig a Real Madrid a Manchester United (1-1, büntetőkkel 1-2) és a Manchester City (4-1) ellen sem tudott nyerni.

Zinedine Zidane ezeken a meccseken nem számíthatott Sergio Ramosra és Cristiano Ronaldóra sem, közülük a spanyol védő már elkezdte az edzéseket, de a portugál támadó továbbra is kimenőn van. A Barcánál mindenki a fedélzeten tartózkodik, viszont a Neymar körüli átigazolási saga nem barátja a nyugodt légkörnek, a brazil csatár pénteken például kis híján összeverekedett Nelson Semedóval.

A bukmékerek szerint valamivel a Barca a meccs esélyese, de jól jelzi a találkozó kiszámíthatatlanságát, hogy mindkét gárda győzelme bőven kettes odds felett fizet. A két csapat legutóbbi randevúját a Barcelona nyerte, de a bajnoki címet így is a királyi gárda zsebelte be. A két sztárklub egyébként augusztus 13-én a Spanyol Szuperkupa döntőjében is meccsel majd egymással, így ez a mostani ütközet annak a finálénak a felvezetéseként is értelmezhető.

Végigpásztázva a bukmékerek kínálatát, túl sok +ev-s fogadási opciót nem találunk, éppen ezért lehet érdemes szembe menni a várakozásokkal. Az oddsmesterek például 1.35-ös szorzót szabtak meg a 2,5 gól feletti opciónak...

A nagy meleg, a tét nélküliség valamint a két klub rivalizálása okozta sztenderd feszültség miatt mi inkább egy underes fogadást javasolnák, a 3,5 gól alatti termés - vagyis, hogy nem lesz négy gól 90 perc alatt - 1.75-ös szorzón fogadható.

[2486459] 2017-07-30 01:30:00 Real Madrid - Barcelonax;