Barcelona

Neymar agya eldurrant, balhézott az edzésen - videó

Érdekes felvételt készítettek a Barcelona legutóbbi tréningjén, Neymar kis híján nekiment a katalánok új játékosának.

Úgy fest, a hetek óta húzódó átigazolási ügy kezd Neymar idegeire menni. A Barcelona brazil szupersztárjának sorsa továbbra is kérdéses, a francia és a spanyol sajtó pedig folyamatosan tűzben tartja a témát, gyakorlatilag nincs olyan óra, nap hogy ne cikkezzenek a dél-amerikai támadó klubváltásáról.

Hogy végül a PSG-nek sikerül-e nyélbe ütnie az "évszázad transzferét", az hamarosan kiderül, mindenesetre a Barcelona teljes erővel készül az új idényre. A gránátvörös-kékek az Egyesült Államokban a Bajnokok Tornáján szerepelnek, és a Juventus után a Manchester Unitedet is sikerült legyőzniük - ráadásul éppen Neymar góljainak köszönhetően.

A brazil klasszis azonban a csapat legutóbbi edzésén nagyon csúnyán viselkedett, kis híján ugyanis nekiment Nelson Semedónak. A Benficától igazolt fiatal hátvéd vétke mindössze annyi volt, hogy az egymás elleni játék során elvette a labdát a braziltól.

Neymar ezen viszont felhúzta magát és ha nincs Sergio Busquets, talán tettlegességig is fajult volna a vita.

Nehéz megmondani, hogy mi állhat a háttérben, de nem kizárt, hogy Neymart megviselték az utóbbi napok történései, de az is lehet, hogy már tudja, hogy elhagyja a Barcelonát és emiatt vette kicsit lazábbra a figurát.

A Barcelona magyar idő szerint vasárnap éjszaka az ősi rivális Real Madrid ellen vívja következő mérkőzését az Egyesült Államokban.

   
Real Madrid Döntetlen Barcelona
2.60 3.50 2.20
FH: 07.30, 02:00
[2486459] 2017-07-30 01:30:00 Real Madrid - Barcelonax;