Európa Liga

Nagyokat lehetett kaszálni a meglepetéseredményekkel

Az Európa Liga selejtezőjének 3. körét rendezték csütörtökön este, teljesen váratlan eredményekből pedig ezúttal sem hiány.

Magyar szempontból természetesen a Videoton mérkőzése volt a legfontosabb, a fehérvári alakulat pedig a 2-1-es idegenbeli veresége után megőrizte esélyét a továbbjutásra a francia Bordeaux ellenében. A hazai győzelem 1.30-as szorzóval volt fogadható, és ahogy beszámoltunk a magyar fogadók döntő hányada bízott a hazaiban.

A papírforma tehát ebben a párharcban érvényesült, de természetesen voltak olyan párosítások is, amelyek rászedték a fogadókat. 

Az Athletic Bilbao például csak 1-1-es döntetlent ért el a Dinamo Bukarest otthonában, holott a baszkok sikere 1.40 körüli szorzóval volt fogadható a mérkőzés napján, a remi viszont négyszeres pénzt érhetett.

A Ferencvárost kettős győzelemmel búcsúztató Midtjylland egy 92. percben kapott góllal kikapott Lengyelországban az Arka Gdynia ellen, ami szintén meglepetéseredménynek számít, hiszen a lengyel kiscsapat győzelme akár négy és félszeres szorzót is érhetett a helyesen tippelőknek.

A litván Suduva okozta a játéknap egyik legnagyobb bravúrját, hiszen 3-0-s győzelmet aratott a svájci Sion ellen. A bukik a találkozót megelőzően 7-8-as oddson hozták ki a baltiak sikerét, de a helvétek hiányzói miatt a fogadók nem bíztak annyira a vendégben, így kezdése már "csak" hatos szorzó körül lehetett fogadni a hazait.

Talán még a Suduvánál is nagyobb szenzációt okozott a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Osijek, amely 1-0-s győzelmet aratott a PSV otthonában. A horvát gárda győzelme 12-szeres pénzt is érhetett a szerencséseknek.

Bár az angol Everton legyőzte a Ruzomberok gárdáját, az 1-0-s végeredmény sokakat meglepett, hiszen a liverpooliakat 2,5 gólos hendikepről indították a bukik, a szlovák csapat azonban nem adta olcsón a bőrét, a 2,5 gól alatti termés két és félszeres pénzt ért, az 1-0-s végeredmény pedig akár 8-szoros oddsot is jelenthetett.

Ahogy lenni szokott, ezúttal is megérte tehát vadászni a meglepetésekre, hozzászólásokban várjuk a Ti fogásaitokat!

2017-07-27;73