Európa Liga

Romániában kezdi meg az európai menetelést a "kínai" Milan

Két tippel is készültünk a Milan Európa Liga-debütálására.

Első tétmérkőzésére készül a kínai pénzzel alaposan megerősített AC Milan, amely az Európa Liga harmadik fordulójában a román Craiova vendége lesz. Noha Vincenzo Montella az új játékosok közül csak Musacchiót, Ricardo Rodríguezt, Kessiét és Borinit kezdeti majd, így is igencsak erős kerettel utazott el a milánói gárda Romániába.

Fotó: The Sun

Ugyan a Milannál óriásiak az elvárások és a szurkolók rendkívül lelkesen vásárolgatják a szezonbérleteket, Montella egyelőre óvatosságra int mindenkit.

A Milan várható kezdőcsapata
G. Donnarumma - Abate, Zapata, Musacchio, Ricardo Rodríguez - Kessié, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Niang
Forrás: Gazzetta

"Nem kell sietnünk, a napok múlásával kell csapattá válnunk. Edzőként ennek a célnak a megvalósításáért kell dolgoznom. A Craiova ellen felkészülten várjuk a találkozót, kielemeztük a játékokat eléggé" - nyilatkozta a mester.

Azért Montella óvatoskodó szavai ellenére is a realitások alapján csak az a kérdés, hogy hány góllal nyer csütörtök este a Milan.

A román Craiova ugyanis nincs éppen acélos formában, a csapat az utolsó 14 meccséből tízet is elveszített, felkészülési találkozón a CSZKA Szófiától is négyet kaptott. Legértékesebb játékosuk Alexandru Baluta 1,5 millió euróval, csapatértékük pedig az NB I-ben is csak a harmadik helyre lenne elegendő.

Azt talán nem is érdemes különösebben elemezni, hogy mekkora különbség van a 25 év után európai porondra visszatérő Craiova és a még tartalékosan is sztárokkal telepakolt Milan között. Vélhetően a motivációval nem lesz gond az olaszoknál, hiszen több olyan játékos is lehetőséghez jut, akinek nem biztos a helye a kezdőben, így a szezon első tétmeccsén jó lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák, bízhat bennük Montella mester.

És egy bónusz tipp
A halványzöld iroda jelenleg 2.33-as szorzóval ajánlja, hogy a fiatal Cutrone gólt szerez a mérkőzésen. Ez egyrészt azért nagyon csábító, mert ha mégsem kezd, akkor a tétünket visszakapjuk, másrészt pedig a szorzójába bele van építve Bacca és Suso oddsa is, akik biztosan nem lépnek pályára. A fiatal tehetség a Bayern München ellen kétszer is betalált, így önbizalomtól duzzadva, motiváltan futballozhat majd a Craiova ellen.

Mi egyértelműen sima milánói győzelmet várunk, reálisan a csapatok között 3-4 gól különbség van, de az 1.95-ös szorzó is igen csábító arra, hogy a piros-feketék legalább két gólt közé tesznek.

hatharom.com
AC Milan -1 (európai hendikep)
@1.95
[2567526] 2017-07-27 20:00:00 CS Universitatea Craiova - AC Milanx;