Átigazolás

Piqué visszatáncolt, Liverpoolban és Torinóban pedig aggódhatnak Neymar miatt

  • varin

Erősödnek a pletykák Coutinhót, valamint Neymart illetően, a székek között pedig Kloppék huppanhatnak a földre.

MVB80 kollégával éppen azon poénkodtunk kedden, hogy vasárnap megírtuk, hogy Neymar távozik a Barcából, majd hétfőn pedig azt, hogy végül marad a Barcelonánál, de 1-2 nap és úgyis megint az ellenkezőjét veszik majd biztosra az újságok. Nos, nem tévedtünk sokat, Barcelonában ugyanis a helyzet változott, most éppen megint komoly esély van a brazil távozására. Ám ezzel együtt egy brazil vagy egy argentin érkezhet is.

Fotó: goal.com

A Marca szerdán már arról írt, hogy Katalóniában nem tudják meggyőzni Neymart a maradásról, aki így hamarosan aláír majd a PSG-hez. Idő közben Gerard Piqué is finomította hétfői szavait, mely szerint csapattársa nem távozik.

"Az Instagram-postom csak egy megérzés volt, egy vágy, semmi hivatalos. Nem is rajtam múlik Neymar sorsa, de nagyon szeretném, hogy maradjon. Beszéltem vele barátként és csapattársként is. Nem szeretném, hogy eligazoljon egy olyan ligába, amelyik egyszerűen nem jó" - nyilatkozta a hátvéd.

Ezzel együtt meg is kezdődött Valverdééknél az utód keresése, aki szintén egy sokat emlegetett játékos, Philippe Coutinho lehet. Noha a madridi székhelyű lap már arról ír, hogy a 25 éves játékos mindenben megegyezett a gránátvörös-kékekkel, alternatíva azért akadna, ha mégsem sikerülne megszerezni a Liverpool fiatalját.

Ennek viszont Torinóban nem örülnének majd, hiszen Paulo Dybala a másik játékos, akit csábítgat a Barcelona. Az argentin képviselőivel már felvették a kapcsolatot a katalán klub illetékesei, ám Dybala sem lenne olcsó portéka, hiszen élő szerződése van 2022-ig a Juventusszal.

Melyik csapat játékosa lesz Neymar és Coutinho szeptember 3-án?
Neymar Coutinho
Barcelona 1.73 Liverpool 1.67
PSG 2.00 Barcelona 2.00
Manchester City 41.00 PSG 26.00

Utóbbi játékosra ugyan nem fogadhatunk jelenleg, viszont Neymar és Coutinho esetében is jelenleg jobb esély van a maradásra, mint a távozásra, ám amellett aligha mehetünk el szó nélkül, hogy lassan egyenlő lesz a Barcelona és a PSG szorzója is fiatalabbik brazil esetében.

A mi kérdésünk az, hogy melyik játékos kezdi majd meg a szezont a Barcelona színeiben.

Melyikük lesz a Barcelona játékosa szeptember 3-án?x;
Oddsok a spanyol szuperkupára
   
Barcelona Döntetlen Real Madrid
1.80 3.95 3.65