Tipp

Három kiütéses győzelemmel keseríthetjük a bukikat

  • varin

Három mérkőzés, három alacsony szorzó, garantált 2.19-szeres pénz? Íme egy erősnek tűnő EL-kombi.

Töménytelen mennyiségű Európa Liga-mérkőzést rendeznek csütörtök délután, ami igazi aranybányának tűnik a szemfüles fogadóknak. Egy Európa Liga-kombival, illetve a Craiova-Milan mérkőzésre leadott két tippünkkel már mi is kísérletet tettünk a bukmékerek kifosztására, most pedig egy újabb kötéssel próbálkozunk, ahol három, igencsak tutinak tűnő mérkőzés szerepel.

Fotó: The Sun

Craiova-Milan - Milan @1.25

A korábbi beharangozóban gyakorlatilag mindent leírtunk, amit erről a meccsről tudni érdemes. A két csapat között zongorázni lehet a különbséget, már az is hatalmas csoda lenne, ha a rutintalan románok megúsznák egy szolid vereséggel. Hátul Donnarumma a garancia arra, hogy a Milan nem kap gólt, elől pedig Borini, Niang és Cutrone lesznek a felelősek a találatokért. Nagyon simának tűnik a olaszok romániai kirándulása, egyetlen olyan érv sincs, amely a hazaiak mellett szól.

Bordeaux-Videoton - Bordeaux @1.35

Az egyetlen életben maradt magyar csapat kapcsán is ötleteltünk már azon, mi is lehet a legjobb tipp, itt meg is szavaztunk a fehérváriaknak egy kis sikerélményt. Mindezek ellenére Nikolics fiaitól bravúr lenne a döntetlen is, különösen azt látva, hogyan teljesített a Vidi a Nomme Kalju vagy a Balzan elleni második mérkőzésen.

Marseille-Oostende - Marseille @1.30

Szépen csendben, a sztárcsapatok igazolásainak árnyékában bizony egy piszkosul erős csapat gyűlt össze Marseille-ben. Thauvin, Luiz Gustavo, Germaín, N'Jie, Rami, Mandanda - mind-mind remek kis játékosok, ehhez pedig még hozzárakhatunk olyan csillagokat, mint Payet, Evra és Sakai, és a végén még egy bajnokesélyes keretet is kaphatunk. A franciák ennek megfelelően is abszolválták a felkészülési időszakot, legyőzték a Sportingot, a Fenert, ikszeltek a Rangersszel, az új játékosok pedig szépen termelték is a gólokat. Ezzel szemben az Oostende nem hemzseg sztároktól, Proto kapus nevét mondjuk ismerhetjük, ahogy a veterán Rozehnalt is, de a felkészülési időszakban látszódott, azért a belga negyedik helyezett más kategória, mint a megerősített Marseille. Mindezek fényében sima hazai győzelemre számítok itt is.

hatharom.com
Universitatea Craiova-AC Milan AC Milan
Bordeaux-Videoton Bordeaux
Marseille-Oostende Marseille
2.19@
Fogadási határidő: 20:00