Európa Liga

Gólokra fogadunk az Európa Ligában

A Gent, a Marseille és az Everton meccsére fogadunk az Európa Ligában, az odds bő háromszoros.

Az Evertontól minimum három gólt várunk csütörtökön. - Fotó: twitter.com/everton

Gent-Altach
Tipp: Hazai csapat góljainak száma - 1,5 felett
Odds:
1.60@ Tippmixpro

A Gent az előző szezonban egészen parádésan szerepelt, hiszen bronzérmes lett hazájában, míg az Európa Ligában egészen a nyolcaddöntőig menetelt, kiejtve például a Tottenham csapatát. A belga együttes a nyáron tovább erősödött, és az első tétmeccsükön magabiztos sikert akarnak elérni. Ezzel szemben az Altach Ausztriában sem számít meghatározó együttesnek, s noha idén eddig jól teljesít, hatalmas differencia van a felek közt, természetesen a hazaik javára.

Mindezek után tehát nem lenne meglepő, ha a Gent behúzná az első meccset, s mindezt úgy tenné, hogy legalább kétszer találna be az Altach kapujába.

[2567528] 2017-07-27 20:30:00 Gent - Altachx;

Marseille-Oostende
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

A Marseille az elmúlt szezonban igen komoly költekezésbe kezdett, aminek köszönhetően megerősödött a csapat. Ez a nyáron tovább folytatódott, így pedig európai szinten is komoly alakulata van az Olympiquenek. Ami az Oostende gárdáját illeti, a belgák kiváló szezont futottak tavaly, s most arra törekednek, hogy minimum azt elérjék, mint az előző idényben.

Két jó csapat néz tehát farkasszemet egymással, s mivel mindkét fél a támadójátékra fekteti a hangsúlyt, így pedig simán benne van a pakliban, hogy legalább három gól szülessen a felek csütörtöki első meccsén.

[2567535] 2017-07-27 20:45:00 Marseille - Oostendex;

Everton-Ruzomberok
Tipp: Hazai csapat góljainak száma - 3+
Odds: 
1.55@ Tippmixpro

Noha az Everton elveszítette Romelu Lukakut, azért Ronald Koemannak sikerült erősítenie, hiszen érkezett többek közt például Wayne Rooney vagy Davy Klaassen. A liverpooliaknak feltett szándékuk, hogy minél tovább jussanak a második számú kupasorozatban, vagyis egy szlovák együttes nem okozhat gondot. A rózsahegyi csapat ráadásul az elmúlt szezonban házon kívül nem volt túl acélos, és idén sem az, hiszen az mostani három idegenbeli meccséből kettőt máris elbukott.

Óriási a felek közti különbség - a Transfermarkt oldala szerint közel 65-szörös (!) -, vagyis abszolút nem lenne meglepő, ha az Everton már az első meccsen eldöntené a továbbjutó kilétét, avagy szerintünk az angolok legalább három gólt rúgnak a szlovákoknak.

[2567530] 2017-07-27 21:05:00 Everton - Ruzomberokx;
hatharom.com
Gent-Altach Hazai csapat góljainak száma - 1,5+
Marseille-Oostende Több, mint 2,5 gól
Everton-Ruzomberok Hazai csapat góljainak száma - 3+
@3.72
Fogadási határidő: 20:30