Felkészülés

Mourinho megtréfálná a Barcelonát

Magyar idő szerint csütörtök éjszaka az Egyesült Államokban egymás ellen lép pályára a Barcelona és a Manchester United.

A helyszín Maryland, Landover és a Fedex Field, a két sztárklub pedig a Bajnokok Tornája elnevezésű viadal keretén belül játszik bemutatómérkőzést. A Manchester United már két meccset is letudott a csoportban, a Real Madrid ellen 1-1, a Manchester City ellen pedig 2-0-s végeredményt hozott az összecsapás. A Barcelona még csak a Juventus elleni derbin van túl, a katalánok Neymar duplájával 2-0-ra verték az olasz bajnokot.

1x2    
Barcelona Döntetlen Manchester United
1.80 3.60 3.40

A bukmékerek szerint a találkozó favoritja a Barcelona, amelynek győzelme 1.75-ös szorzón fogadható, míg a Manchester United sikere pénzünk három és félszeresét éri.

A Juventus ellen Ernesto Valverde a Cillessen - Vidal, Piqué, Mascherano, Digne - Iniesta, Samper, Rakitic - Messi, Paco, Neymar összeállításban küldte pályára az övéit,de a második félidőben már egy másik felállásban (Ortola - Semedo, Marlon, Umiti, Alba - Alena, Busquets, Suárez - Turan, Roberto, Suárez ) futott ki a pályára a Barca. Valami hasonlóra számíthatunk ezúttal is, az eredmény nem annyira fontos, sokkal lényegesebb, hogy a keret minden tagja megfelelő meccsterhelést kaphasson.

Ugyanez várható José Mourinhótól is, aki az eddigi meccseken is forgatta a csapatát, Barcelona ide vagy oda, a portugál menedzser is tarthatja magát az eddigiekhez.

Felkészülési mérkőzésről lévén szó, meglehetősen nehéz terep a végeredményre fogadni, de véleményünk szerint a Vörös Ördögök magas szorzójában mindenképpen van érték, hiszen semleges helyszínen, tét nélkül, felforgatott kezdőkkel játszanak majd a csapatok.

Az X2-es opció 1.80-as szorzót fizet, a két és fél gól feletti termés pedig 1.50-es szorzóval fogadható.

Gólszám    
Kevesebb, mint 2.5 gól Több, mint 2,5 gól
2,30 1,50
[2486455] 2017-07-27 01:30:00 Barcelona - Manchester Unitedx;