NB I

Debrecenben már az elnök dönt a sérülésről is

  • varin

Dusan Brkovics nyilatkozata alapján Szima Gábor döntötte volna el, mikor lesz újra bevethető.

Alig 24 óra telt el azóta, hogy igyekeztem néhány bekezdésben taglalni, milyen mélyre jutott a 21. század sikercsatapaként aposztrofált DVSC, máris itt az újabb "muníció". A játékosok botrányos hozzáállása mellett az elhibázott játékospolitika lehet a hanyatlás fő oka, ennek pedig ékes példája Dusan Brkovics esete.

A tavaly az év játékosának megválasztott szerb játékos évek óta alapember és meghatározó játékos a Lokinál, ám a nyáron lejáró szerződése nem került meghosszabbításra. Brkovics a Rangadónak nyilatkozva árulta el, hogyan is zajlottak a tárgyalások Szima Gábor elnökkel.

Fotó: dvsc.hu

"A Diósgyőr elleni utolsó bajnoki után megsérültem, de húsz nappal később teljesen felépültem, és készen álltam a játékra. Ekkor Debrecenben tartózkodtam, beszéltem is az elnökkel, de ő azt mondta, még hat hétre szükségem van ahhoz, hogy bevethető legyek. Ez nonszensz. Emellett tíznapos próbajátékon is részt kellett volna vennem, hogy Debrecenben folytathassam.

Olvastam, hogy Szima Gábor azt nyilatkozta, sok pénzt akartam, de ez nem igaz. Az előző szezon legjobbjának választottak, az elmúlt három évben meghatározó futballista voltam, a legtöbb meccset én játszottam ez idő alatt, úgy gondolom, kicsivel több tiszteletet érdemeltem volna" - mesélte a 28 éves játékos.

Brkovics a jövőjéről nem sok konkrétumot mondott, csupán azt árulta el, hogy színvonalasnak tartja a magyar bajnokságot, de külföldről is vannak ajánlatai.

A debreceni gárda hétvégén a Pakshoz látogat. A Tolna megyei csapat győzelmére 2.20-szoros, a vendégekére pedig 3.20-szoros pénz reményében fogadhatunk a    -n.

2017-07-29;212
2017-07-30;212
239099