Átigazolás

A pénz nem probléma Liverpoolban - Klopp

Egy Real Madrid-játékos is a kiszemeltek között van a Mersey-parti gárdánál.

Egyelőre viszonylag csendes átigazolási szezon zajlik az Anfield Roadon, noha Jürgen Kloppék szerződtették már 37 millió fontért a Romától Mohamed Szalaht, a nagy durranás még várat magára, hiszen a keret nyilvánvalóan erősítésre szorul. Nem kell azonban aggódniuk a Vörösök szurkolóinak, hiszen a Naby Keitáért kínált tetemes összegből is az látszik, van pénz Liverpoolban, csupán okosan akarják azt elkölteni.

"Nem félünk attól, hogy költekezzünk, ahogyan a legnagyobb csapatok is teszik ezt. De okosan kell mindezt csinálnunk, a jó játékosokat kell megcéloznunk és jól is kell tárgyalnunk a klubjaikkal. Két módszer van arra, hogy megerősítsünk egy csapatot. Az egyik, hogy sztárjátékosokat igazolsz, a másik pedig, hogy megpróbálod egy szintre emelni a teljes keretet" - nyilatkozta Jürgen Klopp.

"Nem könnyű ugyanakkor emelni a szinten, hiszen már így is szenzációs a keretünk" - tette hozzá a német mester.

Mivel Lipcséből nem sikerült elcsábítani Keitát, Kloppék figyelme ismételten Virgil van Dijk felé terelődött, ám őt nehéz lesz elmozdítani a Southamptonból.

A hírek szerint a támadósorban is növelné a minőséget a német mester, mégpedig a Real Madrid sztárjával, Karim Benzemával. Ez persze sok tényezős játszma lehet, hiszen a francia szerződtetésére csak akkor lehet valós esélye a Poolnak, ha a Real tényleg megszerzi 160 millióért Kylian Mbappét, de még ebben az esetben is meg kell majd küzdeniük Kloppéknak az Arsenallal.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Manchester City 2.85
Manchester United 4.30
Chelsea 4.45
Tottenham 9.75
Arsenal 12.25
Liverpool 12.50

Coutinhóék két győzelemmel kezdték az előszezont, a Crystal Palace és a Leicester City legyőzését követően szombaton a Herthával csap össze a csapat, majd néhány napra rá irány München és kezdődik az Audi Kupa.