Átigazolás

A Barcának mégis összejött a nagy fogás?

  • ivan

A katalán sajtó kész tényként közli, hogy a Barcelona megszerezte a Liverpooltól Philippe Coutinhót.

Borzalmas hírekre keltek a Liverpool-drukkerek szerda reggel. Nemrég még arról számoltunk be, hogy a Barcelona kísérlete Philippe Coutinho megszerzésére kudarcba fulladt, most azonban a katalán sajtóban olyan információk jelentek meg, melyek szerint a gránátvörös-kékek mégis megszerezték a Vörösök brazilját.

A RAC1 rádió úgy tudja, hogy a Barcelona már mindenben megegyezett a 25 éves támadó középpályással, a Sport pedig címlapján hozta le a sztorit, megemlítve, hogy a Barcelona 100 millió eurót fizet majd a Liverpoolnak a játékosért.

 

Bár korábban Jürgen Klopp kategorikusan kijelentette, hogy a 25 éves brazil nem eladó, a katalán sajtó szerint mégis közel az egyezség, miután Coutinho eldöntötte, hogy Barcelonába költözik. A lapok úgy tudják, a Barcelona elöljárói már Londonba utaztak, hogy megegyezzenek a Liverpoollal is az átigazolás pontos összegéről.

A Liverpool egyébként eddig meglehetősen passzív volt az átigazolási piacon, a Vörösök egyetlen nagy nyári fogadása Mohamed Salah. A Lipcse visszadobta a liverpooliak 75 millió eurós ajánlatát Naby Keitáért, a Southampton pedig nem engedi Virgil van Dijkot. Persze, ha beesne 100 millió euró a kasszába, lehet aktivizálná magát a Liverpool.

1x2    
Watford Döntetlen Liverpool
5.40 4.00 1.55