Bajnokok Ligája

Többek közt Kádár Tamás csapatával nyernénk

A Qarabag, a Dinamo Kijev és a Nice meccseire fogadunk a Bajnokok Ligájában, az odds háromszoros.

Győzelmet várunk a Dinamo Kijevtől. - Fotó: twitter.com/dynamokyiv

Qarabag Baku-Sheriff Tiraspol
Tipp: Qarabag Baku
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A Qarabag igen magabiztos volt az előző körben, hiszen 6-0-s összesítéssel ejtette ki a grúz bajnokot úgy, hogy hazai környezetben 5-0-ra nyertek az azeriek. Ezzel szemben a Sheriff csak idegeben lőtt góllal ejtette ki a bundáiról ismertté vált albán Kukesit. A tiraspoliaknak ráadásul a moldáv bajnokságban sem megy, hiszen a Dacia és Zimbru ellen is döntetlent játszottak az elmúlt két fordulóban.

Az eddigi idén lejátszott tétmeccsek is alátámasztják, hogy a felek közt minőségi különbség van a Qarabag javára, ami úgy véljük, hogy a keddi meccsen kijön, s a bakui csapat előnnyel utazhat a jövő heti visszavágóra.

[2567304] 2017-07-25 19:00:00 FK Karabakh - FC Sheriffx;

Dinamo Kijev-Young Boys
Tipp: Dinamo Kijev
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

Az ukrán liga ezüstérmese a svájci bajnokság másodikját fogadja, avagy a Dinamo Kijev a Young Boys együttesével találkozik. A hazaiaknak roppant fontos az idei évi kiírás, hiszen a sorozat fináléját épp otthonukban, a kijevi Olimpiai Stadionban rendezik. Noha sok esélye nincs az ukránoknak, hogy eljussanak a fináléig, egyértelmű, hogy minél tovább szeretnének menetelni a sorozatban, célul a tavaszi életben maradást jelölték meg Kádár Tamásék.

A hazaik már három tétmeccsen is túl vannak, s noha a Sahtar Donyeck ellen elbukták az Ukrán Szuperkupa fináléját, szombaton javítani tudtak, s idegenben győzték le a donyecki csapatot. A svájciak eddig csak egy komoly mérkőzést vívtak idén, igaz, ők is egy komoly skalpot gyűjtöttek be, hiszen a Baselt verték meg a hétvégén.

Mindkét együttes jó passzban van tehát, de a Dinamo Kijev erősebb csapat, hazai környezetben játszhat, ráadásul a finálé helyszíne miatt extrán motiváltak az ukránok. Szerintünk ez a pályán is megmutatkozik, vagyis Kádár Tamásék behúzzák az első meccset.

[2567308] 2017-07-26 18:30:00 Dinamo Kijev - Young Boysx;

Nice-Ajax
Tipp: Nice vagy döntetlen
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

Az Ajax az elmúlt idényben egészen az Európa Liga fináléjáig menetelt, ahol a Manchester United ellen kapott ki. Azóta sokat változott a világ, a sikeredző, Peter Bosz aláírt a Dortmundhoz, helyette pedig azt a Marcel Keizert nevezték ki, aki ilyen komoly együttest még nem irányított korábban. A csapat ráadásul elveszítette kapitányát, hiszen Davy Klaassen az Evertonhoz igazolt, továbbá Abdelhak Nouri szörnyű esete is beárnyékolta a csapat felkészülését. A 20 éves holland játékos a Bremen elleni felkészülési meccsen esett össze, s később kiderült, hogy maradandó agykárosodást szenvedett.

Ezzel szemben a Nice felkészülése zökkenőmentes volt, a csapat jó eredményeket ért el, ráadásul Lucien Favre mesternek gyakorlatilag sikerült egyben tartania keretét. Mindezek után tehát nagy esély van arra, hogy a hazai pályán játszó Nice gárdája legalább egy döntetlent kicsikarjon az Ajax együttesével szemben az odavágón.

[2567307] 2017-07-26 20:45:00 Nice - Ajaxx;
hatharom.com
Qarabag Baku-Sheriff Tiraspol Qarabag Baku
Dinamo Kijev-Young Boys Dinamo Kijev
Nice-Ajax Nice vagy döntetlen
@2.92
Fogadási határidő: 19:00