Angol foci

Legjobbja nélkül kezdi az idényt a Chelsea

  • ivan

Nem lesz ott a bajnoki rajton a Chelsea legjobbja, egyelőre az is kérdés, mikor léphet először pályára.

Még június elején a belga válogatott edzésén törte el a bokáját Eden Hazard, aki a Chelsea egyik legjobb játékosa volt az elmúlt idényben, és oroszlánrészt vállalt abban, hogy a londoniak 2015 után újra bajnoki címet szereztek a Premier League-ben. A belga támadó középpályás most Instagram-oldalán tett közzé néhány bejegyzést, amelyen az látható, hogy kemény edzésekkel készül a visszatérésre, de hogy pontosan mikor lesz újra a pályán, azt nem lehet még tudni.

Ez a kép közel két hónapja készült, Hazard azóta már elkezdte az edzéseket

Június elején a Chelsea orvosi stábja 2-3 hónap kényszerpihenőt jósolt a belgának, de elképzelhető, hogy valamivel tovább húzódik majd a játékos rehabilitációja. A Chelsea jelenleg Ázsiában turnézik, de Hazard nem tartott a kerettel és jelenleg egyénileg tréningezik a klub edzőközpontjában. Hazard már elkezdte a labdás gyakorlatokat is, de szinte kizárt, hogy utolérje magát és a többieket az idény kezdetére, így az Arsenal elleni Szuperkupa-döntőt és a Premier League első 2-3 fordulóját is csak a lelátóról figyelheti majd végig.

1x2    
Arsenal Döntetlen Chelsea
3.35 3.40 2.05

Az angol klubszezon augusztus 6-án, a Community Shielddel veszi kezdetét, amelyet a bajnok Chelsea és az FA-kupa győztes Arsenal vív majd. A jövő hét vasárnapi döntőre már fogadhatunk is a Tippmixen, a magyar bukik szerint a Chelsea egyértelműen esélyesebbnek számít a találkozón.

Viszont a tavalyi Chelsea két legjobb góllövője nem lesz ott a meccsen, hiszen a házi gólkirály Diego Costa elhagyta a csapatot, Hazard pedig még maródi.

[2504806] 2017-08-06 15:00:00 Arsenal - Chelseax;