Átigazolás

Nem kell nekem senki sem - Zidane

  • varin

A Real Madrid mestere elégedetten nyilatkozott a csapat keretét illetően.

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Real Madrid, a Blancók Santa Clarában szenvedtek vereséget büntetőkkel a Manchester United ellen. A spanyoloknál a megszokott neveket láthattuk a kezdőben, hiszen új játékos alig érkezett a fővárosba ezen a nyáron. Persze a francia mesternek abban a tekintetben igaza van, hogy "bajnok és BL-győztes csapaton ne változtass", ám az mégis csak szokatlan, hogy eddig bőségesen pluszban van a játékostranszferekkel a csapat.

"Van 28 játékosunk és ennek nagyon örülök. Nem kértem senkit sem az elnöktől, egyeztettem az elnökkel és a stábbal is, de nem adtam le semmilyen listát az igazolásokról, elégedett vagyok a kerettel. Persze augusztus 31-e még messze van, bármi megtörténhet addig" - mondta Zinedine Zidane.

Noha a Blancók első mérkőzésükön vereséget szenvedtek, a francia tréner kifejezetten elégedett volt a találkozót követően. A tavaly duplázó gárdában többek között Cristiano Ronaldo is hiányzott, míg a második félidőben egy igencsak fiatal, rutintalan csapattal próbálkozott Zidane, ám még így is sikerült kiegyenlíteni a sztárokkal felálló MU ellen.

Fotó: bleacherreport.com

"Elégedett vagyok ezzel a mérkőzéssel. 45 perc alatt nagyon jól játszottak a fiatalok és annak is külön örülök, hogy senki nem sérült meg. Jól teljesítettünk és remélhetőleg, meccsről meccsre még jobbak leszünk."

A Real Madrid legközelebb csütörtök hajnalban lép pályára, az angol iparváros másik csapata ellen.

   
Manchester City Döntetlen Real Madrid
3.10 3.40 1.95
FH: 07.27., 05:00
[2486457] 2017-07-27 05:00:00 Manchester City - Real Madridx;