Átigazolás

Most akkor megy vagy marad Neymar? Az oddsok beszédesek!

Szinte óránként változnak a hírek a brazil csillagot illetően, de az oddsok alapján most végleg eldőlni látszik Neymar sorsa.

Az elmúlt napok egyik hihetetlen slágertémája Neymar sorsa volt a nemzetközi sportsajtóban. Mint arról mi is beszámoltunk, a játékos ügynöke nemrég találkozott a PSG sportigazgatójával, Artero Henriquével és úgy hírlik, véglegesítették is a számokat. Olyannyira közelinek látszott a brazil klasszis távozása Barcelonából, hogy a Sky Sport újságírója, úgy nyilatkozott "már csak a csoda tarthatja őt a Barcánál". Ám hétfő reggelre már más fajta pletykákra ébredtünk.

A katalánok védője, Gerard Piqué, aki viszonylag ritkán marad csendben, egy sokatmondó posttal örvendeztette meg követőit az Instagramon, amely igen egyértelmű jelzést ad arra, hogy Neymar maradni fog Katalóniában. "Se queda" - írta a közös képhez a hátvéd, amely magyarul annyit tesz csupán, hogy "marad".

Fotó: Instagram
Hasonló információkról számolt be az Express Sport című lap is, amely egy spanyol forrásra hivatkozva megírta, Neymar az amerikai felkészülési torna első mérkőzése után leült két barátjával, Messivel és Suárezzel és elmondta nekik, végül marad Barcelonában. Ebben állítólag hatalmas szerepe van a dél-amerikai duónak, akikkel a pályán és azon kívül is remekül megérteti magát a brazil sztár. Ez egyébként Suáreznek nem az első nagy "meggyőzése" lenne, nemrég Lionel Messinél is ő érte el, hogy ne igazoljon a Manchester Cityhez. Ha mindez igaz, akkor talán nem túlzás kijelenteni, hogy jelenleg az uruguayi a katalán csapat legfontosabb játékosa.

A hírek mellett immáron a fogadóirodák szorzói is a maradást támasztják alá, hiszen az átlagodds az el nem igazolásra már 1.20 alatt van, míg a párizsiakra 4 körüli pénzt fizetnének a nemzetközi bukmékerek.

A Barcelona legközelebb csütörtök hajnalban lép pályára, Messiék ellenfele a Real Madridot és a Manchester Cityt is legyőző Manchester United lesz. Igazán jó találkozónak ígérkezik, hiszen a Barca is győzelemmel kezdte a felkészülési időszakot, Valverde csapata épp Neymar duplájával verte hétvégén a BL-döntős Juventust.

   
Barcelona Döntetlen Manchester United
1.80 3.50 3.40
[2486455] 2017-07-27 01:30:00 Barcelona - Manchester Unitedx;