NB I

Ajándékodds a Fradi győzelme vagy nagy lehúzás?

  • ivan

Megszerezheti első győzelmét a Ferencváros, zsinórban harmadszor játszhat otthon a Honvéd. Lássuk a 3. forduló párosításait és szorzóit!

Két forduló után már csak egy együttes rendelkezik hibátlan mérleggel az OTP Bank Ligában, ugyanakkor még hat olyan csapat van, amely első győzelmére vár. Az NB I 3. fordulójában több háromesélyes találkozót rendeznek, lássuk milyen szorzókkal jött ki a Tippmixpro a hétvégére!

OTP Bank Liga 3. forduló  
  1 x 2
Paks - Debrecen 2.20 3.20 3.20
Haladás - Diósgyőr 2.25 3.20 3.10
Honvéd - Balmazújváros 1.40 4.30 7.30
FTC - Mezőkövesd 1.55 3.80 5.80
Vasas - Puskás Akadémia 1.90 3.40 3.80
Videoton - Újpest 1.60 3.70 5.40

Szombat

A Debrecen az egyetlen gárda a mezőnyben, amely még nem szerzett pontot, pedig Herzceg András csapata a Mezőkövesd és a Haladás ellen lépett eddig pályára. Az előzetes várakozások azért ennél többet reméltek debreceni oldalról, így szombaton a Paks otthonában korrigálnának a hajdúságaik. A Paks az első fordulóban döntetlent ért el az Újpest ellen, majd hétvégén kétgólos előnyről kikapott Mezőkövesden. A bukik szerint a meccsnek a tolnaiak az esélyesei, akik a tavalyi idényben egyszer sem kaptak ki a Lokitól (2D 1GY), az 1X most 1.30-as szorzót fizetne.

A Haladás a Debrecen után egy másik kelet-magyarországi csapatot, a Diósgyőrt fogadja Sopronban. Két olyan csapat meccséről beszélünk, amelyre inkább a szervezett csapatjáték a jellemző, így szoros végeredményt vizionálunk, kevés góllal. A bukiknál a Hali valamivel esélyesebbnek számít a három pontra, a Diósgyőr sikere pénzünk háromszorosát fizetné.

A címvédő Budapest Honvéd sorozatban 3. hazai bajnokijára készülhet, a kispestiek ezúttal az újonc Balmazújvárost fogadják. Az oddsmesterek beárazták a vendégeket, hiszen a piros-feketék győzelme csak 1.40-es oddsot fizet, de ne feledjük, a Balmaznak például a Videotont is sikerült megviccelnie, így ebben a szorzóban nem látunk sok értéket egyelőre.

Fotó: fradi.hu

Vasárnap

A két döntetlennel álló Ferencváros vasárnap megszerezheti első bajnoki győzelmét, méghozzá a listavezető Mezőkövesd ellen. A borsodiak az egyetlenek, akik mindkét meccsüket meg tudták nyerni, így nagy önbizalommal utazhatnak majd a Groupama Arénába is, ahol legutóbb 3-1-es vereséget szenvedtek.

Az Európa Liga-búcsút követően Thomas Doll együttesének el kell kezdeni a pontok gyűjtését, így véleményünk szerint a hazaira kínált 1.55-ös szorzó jó választás lehet.

A Balmazújvárosból három ponttal távozó Vasas a Puskás Akadémiát fogadja majd a Szusza Ferenc Stadionban. A bukmékerek szerint az angyalföldiek a meccs esélyesei, a piros-kékek győzelme fele annyit fizet, mint a felcsúti gárda sikere. Első ránézésre ez egy meredek húzás volt a bukiktól, Pintér Attila együttese ennyire nem lehet underdog, így itt az X2 felé húz az eszünk.

Végül, de nem utolsósorban itt van még a Videoton-Újpest ütközet. Ebből a párosításból az elmúlt időszakban egyértelműen a Vidi jött ki jobban, hiszen utolsó négy bajnokiját meg tudta nyerni az Újpest ellen, ráadásul pályaválasztóként 2012 óta nem bukott pontot a fővárosiakkal szemben. A bukik szerint 1.60-at ér most a hazai siker és 5.40-et a kettes kimenetel, de ne felejtsük el, hogy a fehérváriak csütörtökön Bordeaux-ban játszanak majd EL-selejtezőt, így az utazással is meg kell majd küzdeniük.

2017-07-29;212
2017-07-30;212
239099