NB I

Először győzné le a Puskás Akadémia a Videotont

A felek eddig hétszer csaptak össze az élvonalban, a mérleg: öt Videoton-siker és két döntetlen.

Szakályék először győznék le a Vidit az NB I-ben. - Fotó: pfla.hu

Jól sikerült az újonc Puskás Akadémia bemutatkozása a 2017-2018-as szezonban, hiszen Pintér Attila csapata a Ferencváros otthonából lopott pontot. A felcsúti csapat, ha kicsit jobban sáfárkodik a lehetőségeivel, akkor akár a győzelmet is megkaparinthatta volna a Groupama Arénában.

Vasárnap ismét az egyik legerősebb magyar csapattal néz farkasszemet a sárga-kék társaság, a felcsútiak ugyanis a Videoton együttesét fogadják a Pancho Arénában. A székesfehérváriaknak nem lesz idegen a környezet, hiszen a Vidi 2016 tavaszától kezdve Felcsúton játssza hazai meccseit, avagy fogalmazhatunk úgy is, hogy a "főbérlő" az "albérlőt" fogadja.

A Fejér megyei derbiken egyébként eddig igen gyengén szerepelt a PFLA, hiszen ötször kikapott, a két döntetlen mellett, a gólaránya pedig 3-13. Ezen szeretne tehát javítani Pintér Attila együttese, s ha a felcsútiak meg tudják ismételni az első fordulóban mutatott produkciójukat, akkor bőven lesz keresnivalójuk vasárnap.

"Személy szerint felemás a mérlegem a Videoton ellen, de remélem, hogy ez a hétvégén a mi felünkre billen és meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Pontosabb és bátrabb játékra lesz szükségünk ahhoz, hogy gólt szerezzünk, de úgy gondolom, hogy a Fradi elleni mérkőzés jó kiinduló pont. Mi úgy állunk neki a mérkőzésnek, hogy mindenképp itthon szeretnénk tartani a három pontot" - mondta Poór Patrik a pfla.hu-nak.

1X2 -   
Puskás Akadémia Döntetlen Videoton
3.60

3.30

2.00

Ami a vendégeket illeti, a Videoton a Nomme Kalju elleni visszavágót 1-1-re hozta le csütörtökön, így a folytatásban egyedüli csapatként képviseli Magyarországot az európai kupaporondon, jövő héten a Bordeaux otthonába látogatnak a székesfehérváriak.

A Vidi papíron jobb csapat, mint a felcsúti alakulat, ráadásul a héten tovább erősödött, hiszen leigazolta Ezekiel Hentyt a Lokomotív Moszkvából, továbbá amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy amíg a vendégeknek ez lesz a hatodik tétmeccsük idén, addig a hazaiaknak mindössze a második. Így, illetve a fentebb említett egymás elleni eredményeknek köszönhetően a bukmékereknél a vendégcsapat az esélyesebb, de a gárda egyik alapembere, Paulo Vinícius részleges izomszakadás miatt kidőlt, illetve a csapat mutatott játékával sem lehet elégedett az elmúlt két hétben Marko Nikolics mester.

"Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Puskás Akadémia jól erősített, amit jól példáz a Ferencváros otthonában elért eredmény, mivel a Fradi ellen mindig nehéz játszani. 1-1-es döntetlent játszottak, úgy, ahogy mi is, de mi nem játszottunk annyira jól, ahogy tudunk. El kell indulnunk felfelé a tabellán, így mindenképpen meg szeretnénk nyerni a vasárnapi mérkőzést" - nyilatkozta Szolnoki Roland a vidi.hu-nak.

Ahogy említettük a bukiknál a Vidi az esélyesebb, így a Puskás Akadémia pontszerzésével (1.72) is szépen lehet keresni. Véleményünk szerint bármilyen eredmény benne van a pakliban, éppen ezért érdemesebb lehet gólokba fektetni, a 2,5 gól feletti fogadási opcióra 1.90-szeres, míg, ha mindkét csapat betalálna, akkor azon esetben 1.75-szörös pénzt fizetne ki a    .

[2538893] 2017-07-23 18:00:00 Puskás Akadémia - Videotonx;