NB I

A 90. percben mentette döntetlenre a derbit a Fradi

  • MVB80

2-2-re végződött az Újpest-Fradi, a Vasas és a Videoton vendégként győzött.

Az előzetesen várt remek hangulatban kezdődött a szezon első Újpest-Fradija, és az első félidő felét jelző ivószünet alatt az egyik oldalon Windecker, a másikon Varga Roland bosszankodhatott, mindketten ziccert rontottak.

A 28. percben előnybe került az Újpest, a korábban a Fradiban is megforduló Nagy Dániel tette Novothny fejére a labdát, akit a gólvonal környékén lévő forgalom sem zavart. Az első félidő mégis 1-1-gyel zárult, mert Priskin meglőtte első bajnoki gólját a Fradiban.

Nagy Dániel mind a két hazai gólból kivette a részét

Gera sérülése miatt a szünetben az öltözőben maradt, de a Fradi nélküle is majdnem fordított, Moutari lövése azonban a kapufán végezte.

A másik oldalon Nagy Dániel a gólpassza után magára vállalta a góllövést, így ismét a liláknál volt az előny - egészen a 90. percig, amikor Varga az utóbbi hetekben látott remek formáját folytatva egy kipattanót értékesítve döntetlenre mentette a meccset.

Akik velünk tartottak, és úgy tippeltek döntetlenre, hogy 1,5 gól fölé tették a termést, azok a feltett tét több mint négyszeresét nyerték a  -n. 

A másik vasárnapi rangadón a Pancho Aréna fő- és albérlője találkozott, vagyis a Puskás Akadémia a Videotont fogadta. Voltak olyan hangok, hogy a Vidi majd lead legalább egy pontot a korábban a tartalékcsapatának számító ellenfélnek, és meglepetésre a 2. percben Diallo fejesével Pintér Attila fiai kerültek előnybe.

Az első negyedóra végén jött a válasz, az izomsérülést szenvedő Vínicius helyére bekerülő Fejes egyenlített. Aztán megvillant a Vidi szerb csatárpárosa, Scsepovics volt önzetlen, Lazoviccsal rúgatott gólt.

A fehérváriak fölényben játszottak, és a második félidőben Scsepovics is meglőtte a maga gólját, tizenegyesből döntötte el a meccset.

A balmazújvárosi stadionba nagyjából 1400 néző látogatott ki, hogy megnézze, mire megy a csapat, amely bravúros döntetlent ért el a Videoton ellen a Vasassal szemben. A Vasas Remili fejesével már öt perc után jobban állt, és az első félidő nagy részében uralta is a meccset. Az újonc a második fordulót már megnyomta, de Kamenar védéseivel az angyalföldiek végül mindhárom pontot elvitték.

now;212
239099