Sportfogadás

Megszakad a Honvéd kiváló otthoni sorozata?

Csak a fogadók fele bízik abban, hogy a címvédő Honvéd hazai pályán legyőzi a tavaly éppen bennmaradó Diósgyőrt.

Rögtön a második fordulóban botlik a Honvéd?

A hétvégén már a második fordulót rendezik az NB I-ben, s a szombati játéknapon az egyik leginkább várt mérkőzés, a Honvéd-Diósgyőr ütközet lesz. Noha sokáig kérdéses volt, hogy hol rendezik meg az összecsapást, a felek végül arra jutottak, hogy felcserélik a pályaválasztó jogokat, s a Bozsik Stadionban tartják az ütközetet, amit még a TV is közvetít.

Az elmúlt szezonban a hazaiak aranyérmesek lettek, míg a vendégek éppen csak megragadtak az élvonalban, azonban az idei szezont mindkét csapat győzelemmel indította. A Honvéd otthon a Haladást, míg a Diósgyőr idegenben a bronzérmes Vasast győzte le.

A felek tavaly háromszor találkoztak a bajnokságban, a fővárosiak pedig kétszer is legyőzték a borsodiakat. Igaz, amikor már Bódog Tamás irányította a miskolciakat, akkor a DVTK simán, 2-0-ra verte meg a kispestieket.

1x2    
Honvéd Döntetlen Diósgyőr
1.65 3.60

5.10

Talán ennek, illetve a Honvéd szerdai, Bajnokok Ligájából való kiesésének köszönhető, hogy a címvédő hazaiakra mindössze a fogadók fele fogadott. A   -n közzétett statisztikák szerint a fogadók 54 százaléka vár hazai győzelmet, a döntetlenre a tétek 21, míg a vendégek sikerére a fogadók 25 százaléka tett fel pénzt. Vagyis csak a tipsterek fele szerint folytatja a fővárosi csapat a 11 bajnoki mérkőzésből álló győzelmi sorozatát a Bozsik Stadionban.

[2538974] 2017-07-22 18:00:00 Honvéd - Diósgyőrx;