Nemzetközi foci

Jön a Barca-bosszú vagy ismét lefocizzák Messiéket?

Áprilisban esélye sem volt a katalánoknak a BL-ben. De vajon mi vár ránk Amerikában, az év első találkozóján?

Eredményes napokon van túl az olasz klubfutball a Champions Cupon, hiszen a Roma a PSG ellen tudott ikszelni, míg a Milan azok után, hogy 3-1-re kikapott a Borussia Dortmundtól, a földdel tette egyenlővé Carlo Ancelotti Bayern Münchenjét (4-0-ra nyert a tartalékos milánói gárda). A példa tehát adott a Juventus előtt, a Zebráknak a Barcelonát kellene legyőzniük New Jersey-ben.

Viszonylag csendes átigazolási szezont futnak eddig a felek, Barcelonában nem is feltétlenül történt a kezdőcsapatot érintő változás (leszámítva Nélson Semedót), míg a torinói gárda is csak néhány játékossal frissítette keretét.

   
Juventus Döntetlen Barcelona
2.85 3.30 2.10

Mivel mindkét oldalon ez lesz a szezon első találkozója, egyáltalán nem biztos, hogy Valverde, illetve Allegri a legjobb csapatát küldi majd pályára. Ilyenkor mindig fontos faktor az is, hogy a játékosok mennyire tudtak átállni az amerikai időzónára és hogyan tudtak akklimatizálódni a tengerentúli viszonyokhoz. Mindezek szellemében érdemes lehet megvárni az előzetes kezdőket, hogy tippelni tudjunk a találkozóra.

"Ez nem csak egy szimpla felkészülési mérkőzés lesz, nagyon szeretnénk bizonyítani. Fontos találkozó, egy remek ellenfél ellen, amely biztosan jól szolgálja majd, hogy egy még a korábbiaknál is nehezebb szezonra fel tudjunk készülni" - nyilatkozta Allegri a szombati sajtótájékoztatón.

[2486451] 2017-07-23 00:00:00 Juventus - Barcelonax;5

Áprilisban igazi álomfutballal vette le a pályáról 180 percen keresztül a Juventus a komplett Barcelonát, hiszen a katalánoknak esélyük sem volt a továbbjutás kiharcolására a Bajnokok Ligájában. A recept tehát kész, már csak az a kérdés, hogy az amerikai hőségben (30 fok felett várható a hőmérséklet a mérkőzés idején) mennyire akarnak majd megszakadni a katalán játékosok, hogy kiköszörüljük a csorbát.

Véleményünk szerint inkább a kevés gólra éri meg fogadni, ha pedig nem esik három találat, megduplázza a feltett tétünket a    .

[2486451] 2017-07-23 00:00:00 Juventus - Barcelonax;