Átigazolás

Nem jött össze a sztárigazolás a Barcelonánál

72 millió fontot ajánlott a katalán gárda Philippe Coutinhóért, de Jürgen Klopp nemet mondott.

Kútba esni látszik a Barcelona egyik gigantikus átigazolás terve, a katalán gárda hiába ajánlott 80 millió eurót Philipp Coutinho játékjogáért, a Vörösök egyértelműen közölték, a brazil klasszis nem eladó.

"Ez nem új dolog, nem ma reggel vagy tegnap találtuk ki, hogy nem eladó, hanem soha nem is volt az. Phil rendkívül fontos játékosunk, aki szeretné visszanyerni formáját. A kvalitásairól azonban senkinek nincs kétsége, rendkívül okos mind előre játékban, mind pedig védekezésben.A jó hír számunkra, hogy még fiatal, még sokat fejlődhet és ezt már azóta is megtette, hogy én itt vagyok és vele dolgozom" - nyilatkozta Jürgen Klopp mester.

A brazil középpályás nemrég írta alá új, további öt évre szóló szerződését, amely nem tartalmaz kivásárlási záradékot, vagyis a Mersey-parti csapat döntheti el, mennyiért is kívánna esetleg megválni a játékostól. Ami azonban biztosnak látszik, hogy a Vörösök szurkolói nem akarnák áruba bocsátani legnagyobb értéküket, vagy ha mégis, akkor sokkal nagyobb árat kérnének érte, mint a katalánok által ajánlott.

   
Juventus Döntetlen Barcelona
2.85 3.30 2.10
FH: Vasárnap 00:00

"Legyen... Adják Suárezt vissza és akkor mehet Coutinho!"

"72 millió font? Ez csak az egyik lábáért, ugye?"

"Ezekben az időkben az ő ára körülbelül 130 millió környékén lehet."

"Messi, Neymar vagy Suárez, másért nem!"

Coutinho értéke egyébként jelenleg 45 millió euró a Transfermarkt szerint, vagyis a Liverpool egy közel kétszeres ajánlatra mondott nemet.

A Barcelona gárdája magyar idő szerint vasárnap hajnalban megkezdi a felkészülést a szezonra, Valverdéék első ellenfele a Juventus lesz az amerikai Champions Cupon.

[2486451] 2017-07-23 00:00:00 Juventus - Barcelonax;