Vizes vb 2017

Kezdhetünk aggódni, ismét lecsaphat a magyar-olasz egyik bírója!

  • varin

A péntek esti Franciaország-Magyarország találkozón viszontláthatjuk Szergej Naumovot.

"Mindig fújnak az olaszoknak. Most, hogy hazai pályán vagyunk a vb-n, azt hittem, korrekten, semlegesen fújnak. De ez gusztustalan volt. A meccsen nehezen tudtam túltenni magam ezen, talán látszott is pár jelenetnél. Két ember a parton baromira ellened dolgozik, és mégsem szabad ezzel foglalkozni, nem haragszunk rájuk."

   
Franciaország +9.5 Magyarország -9.5
1.80 1.80

A fenti szavak a magyar vízilabda-válogatott kapusának, Nagy Viktornak a száját hagyták el azt követően, hogy a mieink 9-9-es döntetlent játszottak az olasz csapat ellen a budapesti vizes világbajnokságon.

A pontvesztésnek köszönhetően Decker Ádámék sorsa már nem saját kezükben van, ugyanis hiába vernék meg a francia csapatot, ha az olaszok közben legalább tíz góllal legyőzik az auszikat, akkor bukják a csoportelsőséget és nem jutnak automatikusan a negyeddöntőbe.Igaz, ha az olaszok úgy nyernek tíz góllal, hogy nem lőnek legalább 13 gólt, akkor miénk az első hely.

Az égiek úgy tűnik, csak nehézzé akarják tenni a franciák elleni találkozót is, hiszen a lengyel Radoslav Korzyna mellett a mérkőzést az a Szergej Naumov vezeti majd, aki az olaszok ellen botrányos ítéleteivel tevékeny részt vállalt a pontvesztésben.

Persze papírforma szerint így sem kell gondot okozzon a gyenge francia gárda legyőzése, a    által megállapított 9.5-es hendikepből is azt láthatjuk, sima győzelem vár Märcz Tamás együttesére még az orosz nemezis ellenére is.

A pénteken 20.10-kor rendezendő, Magyarország-Franciaország találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!