Bajnokok Kupája

Bucira veri-e Ancelotti a legsikeresebb csapatát?

  • MVB80

Az oddsok alapján a Bayernnek nincs félnivalója a Milan ellen.

Egy ötszörös és egy hétszeres BEK/BL-győztes csapat találkozik egymással magyar idő szerint szombat délelőtt Sencsen városában.

A Bayern és a Milan közül az olasz csapatnak lesz fontosabb az összecsapás, mivel őket sokkal jobban szorítja az idő, csütörtökön már Európa Liga-selejtezőn kell pályára lépniük a román Craiova ellen.

Márpedig a kínai hatalomátvétel óta a Milan nem csinál mást, csak vásárol, vásárol és vásárol, tegyük hozzá, rá is fért már, hogy értelmes játékosok futkározzanak piros-feketében, de azért ne higgyük, hogy olyan könnyű feladat ennyi új fiút egymásra hangolni a pályán.

A Dortmund elleni meccsen az újak közül Leonardo Bonucci, André Silva, Andrea Conti és Lucas Biglia sem volt a keretben, ők később utaztak a többiek után. A Milan az első félórában nagyon alárendelt szerepet játszott a Dortmund ellen, alig birtokolta a labdát, és bár Carlos Bacca szerzett egy szép gólt, a 3-1-es zakó nagyjából megfelelt a játék képének.

A Bayern, szintén a Bajnokok Kupája keretében, egyik kedvenc ellenfelével játszott, de az Arsenalt most nem sikerült legyőzni, Arsene Wenger csapata a hosszabbításban kiegyenlített, majd a büntetőket is pontosabban lőtte.

A Bayern kispadján az a Carlo Ancelotti ül, aki edzői pályafutása első hangos sikereit a Milannál hozta össze, nyolc év alatt nyolc trófeát szerzett a klubbal, volt közte két BL-győzelem, egy scudetto, egy olasz kupa, egy klubvébé, no meg a Szuperkupák, úgyhogy meccs előtt és után lesz nagy ölelkezés, hiszen könyvében azt írta, hogy a Milan olyan volt számára, mint egy nagy család.

Amikor Ancelotti még a Milan kispadján ült a Bayern ellen:

A Bayern nem rendezett akkora nagybevásárlást, mint a Milan, de nem is volt rászorulva, bár azért így is kiadott például 41 milliót a Lyontól elhozott középpályásért, Corentin Tolissóért, aki egy másik szerzeményhez, a Realtól kikölcsönzött James Rodríguezhez hasonlóan kezdő volt az Arsenal ellen.

1x2    
Bayern München Döntetlen Milan
1.40 4.35 5.50
Fogadási határidő: 07.21. 11:35

A londoniak ellen csereként lépett pályára a portugál Európa-bajnok, Renato Sanches, akiről mi is megírtuk, hogy a Milan szeretné leigazolni, úgyhogy az sem kizárt, hogy szombaton játszik utoljára a bajoroknál.

Arjen Robben be sem került az utazókeretbe, Thiago pedig sérülés miatt hazautazott, úgyhogy Ancelotti őket nem dobhatja csatába. Mivel a Milan olyan messze volt a BL-től az elmúlt években, mint az aktuális magyar bajnok, a nemzetközi porondon rég nem találkoztak, de a Bajnokok Kupáján tavaly is meccseltek, akkor 3-3 lett a vége, és büntetőkkel az olaszok nyertek.

[2475676] 2017-07-22 11:35:00 Bayern München - AC Milanx;