TipPics

Olvasónknak busás hasznot hozott ez a fantasztikus megérzés!

Bár a legtöbb magyar szurkoló bosszankodott amiatt, hogy döntetlent játszottunk az olaszokkal a vizes vb-n, volt akinek komoly pénzt hozott a konyhára a pontosztozkodás.

Nehezen csillapodnak az indulatok a szerda esti magyar-olasz férfi pólómeccs után, miután a játékvezetői duó meglehetősen gyenge teljesítménnyel és erős részlehajlással segítette a vendég talján válogatottat. Szerencsére pólósaink nem törtek össze a külső nyomástól és óriási küzdésről tanúbizonyságot téve 9-9-es döntetlenre mentették a rangadót. Ez egyben azt is jelenti, hogy csak a csoportkör utolsó fordulójában dől el, hogy melyik válogatott végez az élen és jut automatikusan a negyeddöntőbe.

A   -n 7.70-es szorzót fizetett a döntetlen

A budapesti vizes vb természetesen fogadási szempontból is kiemelt figyelemnek örvend, olvasónk pedig pofás kis profitot zsebelhetett be szerda este. 'Rejtjeles kommandó" nevű felhasználónk töltötte fel az alábbi szelvényt a TipPics-rendszerbe, amelyen két mérkőzést eltalálásával 125 ezer forint tiszta hasznot mondhatott magáénak.

A 10 ezer forintért játékba küldött szelvényen két pólómeccs szerepelt: az USA - Japán (7-15) találkozó ugyan vaskos meglepetést hozott, de a 20,5 gólszám határ szépen leesett, a másik találkozó pedig az olasz-magyar volt (9-9), amelyen userünk döntetlent várt 7,50-es szorzóért.

'Rejtjeles kommandónak" természetesen ezúton is gratulálunk ehhez a fantasztikus megérzéshez és köszönjük szépen a feltöltést is! További jó tippelést és sok sikert kívánunk mindenkinek!

TipPics/hatharom.com