Átigazolás

Ennek a hírnek aligha örülnek majd Barcelonában

  • varin

Marco Verratti nagy bejelentéssel szolgált, ami nem feltétlenül jó jel a katalán hívek számára.

Úgy tűnik, egyre fogynak Európában azon játékosok, akikről egész nyáron cikkezett a sportsajtó, Morata Londonba igazolásával és Aubameyang valószínű maradásával már talán csak Marco Verratti sorsa kérdéses az igazán nagy sztárok közül. Az olasz középpályás kapcsán legtöbbet a Barcelonát lehetett hallani, ám egy szerda esti szerződéskötés inkább egy másik opciót helyez előtérbe.

A fiatal játékos ugyanis hivatalosan is bejelentette, mostantól az ügynökét Mr. Mino Raiolának hívják majd, nem pedig Donato Di Camplinak.

És hogy mindez miért érdekes? Mert nemrég Verrattit összekötötték a Manchester Uniteddel is. Azzal a MU-val ahol az elmúlt esztendőkben több Raiola-ügyfél is megfordult és a mostani keretben is ott találjuk Pogbát, Lukakut, Mkiharyant és Sergio Romerót, ráadásul Zlatan Ibrahimovic is egyre közelebb van ahhoz, hogy újra a Vörös Ördögöknél rúgja a bőrt.

Verrattival kapcsolatban kedden erősödtek fel a pletykák, mely szerint Mourinho is szívesen látná soraiban, a Tuttomercatoweb szerint Jose Mayorga, a United egyik ügynöke pedig már fel is vette a kapcsolatot az olasz stábjával.

Oddsok a Spanyol Szuperkupára
   
Barcelona Döntetlen Real Madrid
1.85 3.90 3.50