Olasz foci

Szívproblémái vannak a kiszemeltünknek? Van helyette más!

  • MVB80

A Juventus nem sokat bánkódott azon, hogy a csatárposztra kiszemelt Patrick Schicknél egészségügyi problémát találtak.

Sokáig nem lehetett tudni, pontosan mi történt Patrik Schickkel, a Sampdoria 21 éves játékosával, aki az előző idényben 11 gólt szerzett, és ezzel felhívta magára a nagy klubok figyelmét.

A cseh csatár orvosi vizsgálaton vett részt a Juventusnál, de aztán nagy volt a csönd, és csak annyi volt biztos, hogy még nem tekinthető a Zebrák játékosának.

Aztán kiderült, hogy meg kell ismételni az orvosi vizsgálatot, és a Juve végül elállt az üzlettől, mert a második teszt során kisebb szívproblémát találtak az U21-es Eb-n is szereplő Schicknél.

A Samp elnöke, Massimo Ferrero a vicc jelzővel illette a Juventus által elvégzett vizsgálat eredményét, és azt mondta, ha a BL-döntősnek nem kellett Schick, akkor nyitnak a többi érdeklődő felé, mivel Schick szerinte teljesen egészséges.

Korábban a Juve mellett az Inter, a már így is sokat vásároló Everton, valamint a PSG állt sorba Schickért, kérdés, a mostani fejlemény mennyire veti vissza az udvarlók lelkesedését.

Az olasz sportnapilap, a Gazzetta dello Sport azt írja, a Juventus a füstbe ment terv után megpróbálja megszerezni a régóta célkeresztbe vett Federico Bernardeschit.

A Schickhez hasonlóan az előző idényben 11 bajnoki gólig jutó támadó középpályásért a Juventus 30-35 millió eurót ajánlott, de a firenzeiek inkább 45 millió körüli összeget szeretnének a bankszámlájukon látni.

Mivel az álláspontok nincsenek nagyon messze egymástól, valószínűleg napokon belül nyélbe ütik az üzletet a felek, úgyhogy Douglas Costa után újabb ballábas játékost igazol a Juve.

Ha ehhez még hozzávesszük, hogy Mario Mandzukic, Gonzalo Higuaín és Paulo Dybala is tagja a támadósornak, akkor látható, hogy nehéz lesz a zsinórban hat bajnokságot nyerő torinóiakat lefékezni.

A Juventus is részt vesz a Bajnokok Tornáján, magyar idő szerint vasárnap éjjel a Barcelona lesz az ellenfél.

1x2    
Juventus Döntetlen Barcelona
2.85 3.30 2.10
Fogadási határidő: 07.23. 00:00