Nemzetközi foci

Ha ez BL-meccs lenne, tuti lenne a végeredmény

Magyar idő szerint szerda kora délután Sanghajban megmérkőzik egymással a Bayern München és az Arsenal.

fcbayern.de

Újabb pikáns rangadóval folytatódik a Bajnokok Kupája elnevezésű nyári bemutatótorna. A helyszín ezúttal Kína, Sanghaj városa, a főszereplők pedig a Bayern München és az Arsenal. A két együttes kapcsán mindenkinek a Bajnokok Ligája juthat eszébe, hiszen az elitliga elmúlt öt kiírásában négy alkalommal is összefutottak a csapatok.

1x2    
Bayern München Döntetlen Arsenal
1.70 3.70 3.75

A BL-meccsek során  a bajorok rendre felülkerekedtek az angolokon, legutóbb február-március fordulóján találkoztak a felek, akkor a német bajnok két 5-1-es győzelemmel, 10-2-es összesítéssel ejtette ki az Ágyúsokat. Hasonló fölényre ezúttal azért nem lehet számítani, de a bukmékerek természetesen a Bayernt hozták ki favoritnak, Carlo Ancelotti együttesének sikere 1.70-es szorzóval fogadható.

[2475675] 2017-07-19 13:20:00 Bayern München - Arsenalx;5

Ami a csapatok felkészülését illeti, a bajorok a múlt héten a Telekom Kupa megnyerésével melegítettek a Bajnokok Kupájára, míg az Arsenal az ausztráliai kirándulása során a Sydney FC-t és a WS Wanders gárdáját múlta felül.

A nyári alapozás közepette nem egyszerű fogadási szempontból ez a találkozó, ugyanakkor bemutatómérkőzésről lévén szó, joggal várható el, hogy a csapatok kiszolgálják a közönséget.

Hasonlóan gondolkodnak a fogadóirodák is, hiszen a gólok számára kínált fogadásaikat alaposan beárazták, az egál line-t pedig 3,5 gólon húzták meg.

A játékosok nyilatkozataiból kiderül, hogy mindkét oldalon derűs a hangulat, fesztelen légkörben készülnek a csapatok, az egyetlen komoly fejtörést a Kínában uralkodó hőség okozza.

Mivel a   kínál élő fogadási lehetőséget a találkozóra, véleményünk szerint érdemesebb lehet kivárni a tétjeink megtételével és amennyiben az első félidő felét "megússzuk" kapott gól nélkül, akkor érdemes lecsapni az overes fogadásokra. 

[2475675] 2017-07-19 13:20:00 Bayern München - Arsenalx;