NB I

Hajnal kedden hagyhatja el a kórházat

Szerencsére agyrázkódással megúszta a Ferencváros középpályása az ájulással végződő ütközést.

Ijesztő jelenet játszódott le az FTC-Puskás Akadémia mérkőzésen, a csereként beállt Hajnal Tamás fejét eltalálta a felugró Spandler Csaba, a felcsútiak egyetlen saját nevelése, a Fradi középpályása pedig az esésnél alaposan beverte a fejét, így a közelben álló játékvezető, Andó-Szabó Sándor egyből jelezte az orvosi stábnak, hogy rohanjanak a pályára.

Érthető volt az ijedtség, hiszen nagyjából 2 hónapja, a Vasas elleni kupadöntőn, Lovrencsics Gergő is hasonló sérülést szenvedett.

Az eszméletét elvesztő Hajnalt hordágyon vitték le, majd az Uzsoki Kórházban megvizsgálták, és kiderült, hogy szerencsére agyrázkódással megúszta.

Hajnal azt mondta, az volt a legrosszabb, hogy a családja nagyon megijedt (Fotó: Rangadó.hu)

"Picit fáj a fejem, van egy enyhe szédülés, de összességében egész jól vagyok” – nyilatkozta Hajnal, aki hozzátette, hogy szinte semmire nem emlékszik a sérülés előtti jelenetből.

Az első emléke az volt, hogy a hordágyon fekve azt mondta az orvosnak, hogy vissza akar menni a pályára, de érthető módon ezt nem engedték neki.

"A vizsgálatok során kiderült, hogy nincsen semmi nagyobb jellegű probléma, megfigyelés céljából kell még bent maradnom” – nyilatkozta a korábban a Bundesligában is szereplő középpályás, akit kedden engednek ki a kórházból, azt viszont egyelőre nem tudni, mikor léphet újra pályára.

A Fradi csütörtökön a dán Midtjylland otthonában próbál csodát tenni az EL-selejtező visszavágóján, majd vasárnap az Újpest otthonába látogat a szezon első derbijére.

1x2    
Midtjylland Döntetlen FTC
1.45 4.10 5.50