Heti műsor

A héten jön az idei első Újpest-Fradi!

Pazar hetünk lesz, hiszen többek közt a vizes vb küzdelmei, BL- és EL-visszavágók és az Újpest-Fradi derbi vár ránk.

Vasárnap az Újpest a Ferencvárost fogadja az NB I második fordulójában.

A hét eseményei

A hétvégén már a második fordulót rendezik meg az NB I-ben, ahol olyan mérkőzések kerülnek terítékre, mint a Diósgyőr-Honvéd, a Mezőkövesd-Paks, a Haladás-Debrecen, a Balmazújváros-Vasas, a Puskás Akadémia-Videoton vagy az Újpest-Ferencváros.

A hét folyamán az NB I-es mérkőzésekkel oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

[2538892] 2017-07-23 18:00:00 Újpest - Ferencvárosx;

A nemzetközi kupákban a héten már a második selejtezőkör visszavágói jönnek. A Bajnokok Ligájában a Honvéd egygólos hátrányból fogadja a Hapoel Beer-Seva (H: 3.35 D: 3.20 V: 2.00) együttesét, az Európa Ligában a Videoton vélhetően hazai pályán is legyőzi a Kalju (H: 1.20 D: 5.50 V: 12.00) együttesét, míg a Ferencváros nagy valószínűséggel kettős vereséggel búcsúzik a Midtjylland (H: 1.40 D: 4.50 V: 6.50) alakulatával szemben, legalább is a bukmékerek szorzói erre utalnak.

A hét folyamán a magyar vonatkozású nemzetközi kupamérkőzésekkel bővebben is foglalkozunk!

[2528038] 2017-07-19 21:15:00 Honvéd - Hapoel Beer Shevax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett Európa Liga-, illetve Bajnokok Ligája-selejtezőkre, a barátságos klubmérkőzésekre, a tavasz-ősz rendszerű ligák bajnoki, illetve kupatalálkozóira, továbbá a dán, horvát, lengyel, orosz, osztrák, román, svájci és ukrán ligákra lesz még érdemes fogadni. Az MLB-ben dömping lesz, a darts fanok a World Matchplay-re koncentrálnak, míg a budapesti vizes világbajnokságon egyre több számban kezdődnek meg a csatározások, többek közt férfi vízilabdásaink is medencébe ugranak. 

A cikkben feltüntetett szorzók a     oldaláról származnak!