Nemzetközi foci

A Barcával, a Juvével és a City-vel jön a nyári BL!

Idén nyáron is megrendezésre kerül a Bajnokok Tornája elnevezésű torna, amelyen Európa sztárklubjai mérik össze erejüket a felkészülés közepén.

A sportág népszerűsítésére szolgáló bemutatótorna 2017-es kiírásának keretén belül három országban rendeznek majd mérkőzéseket. A első tornát a jövő héten az Egyesült Államokban rendezik meg, ahol a PSG, a Juventus, a Roma, a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester City, a Manchester United és a Tottenham Hotspur játszik majd meccseket.

Kínában a Bayern München, a Dortmund, az Inter, a Milan, a Lyon és az Arsenal, Szingapúrban pedig a Bayern München, az Inter és a Chelsea örvendezteti majd meg a nagyérdeműt.

A sztárcsapatok ezeket a találkozókat beépítik a nyári alapozás programjába, éppen ezért a csúcsformától ebben az időszakban nagyon messze vannak. Az eredményesség helyett ilyenkor sokkal inkább teret kap az új igazolások csapatba építése, az új taktikai elemek begyakorlása, éppen ezért fogadási szempontból is érdemesebb lehet a nagyobb oddsokra vadászni.

Szerencsére a magyar fogadóiroda is felvette a kínálatába a tornát, így már tippelhetünk is néhány rangadóra. Az első körös meccsek közül az oddsok alapján a PSG és az Inter pályázik a legnagyobb eséllyel a győzelemre, míg a Roma sikere fizetné a legtöbbet.

Mielőtt azonban elhelyeznénk pénzünket ezekre a találkozóra, azt ajánljuk próbáljunk utánajárni a csapatok kereteinek, hiszen jó pár helyen meglehetősen foghíjas még az öltöző.

Természetesen a torna küzdelmeit a hatharom.com is figyelemmel kíséri majd, így a legizgalmasabb mérkőzés előtt beharangozókkal jelentkezünk majd!

   
  1 x 2
Milan - Dortmund 2.95 3.30 2.05
Roma - PSG 3.65 3.55 1.75
Manchester United - Manchester CIty 2.65 3.20 2.30
Juventus - Barcelona 2.85 3.30 2.10
Inter - Lyon 1.95 3.30 3.15