Vizes vb 2017

Tippelj a pólómeccsekre és nyerj egy tabletet!

A pénteki nyitóünnepséggel elrajtol a budapesti vizes világbajnokság, amelynek apropójából egy tippjátékra invitálunk Benneteket!

Kattints a képre a játékért!

Hazai rendezésű verseny lévén természetesen a legnagyobb figyelem a férfi vízilabda-válogatottunk szereplését övezi majd, Märcz Tamás együttese ugyan nem számít első számú favoritnak, de az éremesélyesek között mindenképpen szerepel, így érdeklődve várjuk, hogyan sikerül majd a fiúknak a világbajnokság.

FONTOS! Tippelni az első vb-mérkőzés kezdetéig tehát 2017. július 17. 9:30-ig lehet, ezután lezárul a játék.

Izgalmakat ráadásul megspékeljük egy jó kis tippjátékkal, amelynek fődíja egy Huawei MediaPad T1 tablet, de a verseny első 10 helyezettje további tárgynyereményekben is részesül.
 

Miről szól a játék?

A hatharom.com játékán a 2017-es férfi vízilabda-világbajnokság eseményeire lehet tippelni. A tippelőknek a csoportküzdelmek végső sorrendjét, valamint az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseinek továbbjutóját - beleértve a végső győztest is - kell megtippelniük.

FONTOS! A csoportkörre leadott tippekkel a játék még nem ért véget, az egyenes kieséses szakaszra a megerősítő ablak bezárása után tudsz tippelni!
  • Az első egyenes kieséses fordulóba (selejtező) a csoportelsők erőnyerőként kerülnek be, ezen együttesek ekkor nem játszanak, automatikusan továbbjutnak a negyeddöntőbe.
     
  • Az általad várt csoportelsők, valamint a második és harmadik helyezettek a valós ágrajznak megfelelő helyre kerülnek a játékban, és ezek alapján tudsz tovább tippelni az egyes párharcok továbbjutóira. 
     
  • Ahhoz, hogy érvényesek legyenek az egyenes kieséses szakaszra leadott tippjeid, minden párharcra (beleértve a döntőt is) tippelned kell.
     
  • Ha az összes továbbjutót és a végső győztest megtippelted, a Beküldés gombra kattintva tudod a tippjeidet véglegesíteni.

A játék során az összegyűjtött pontszám alapján alakul ki a ranglista sorrendje. A végeredményt a döntő utáni állás határozza meg. A legmagasabban rangsorolt tíz felhasználó a lenti táblázatban található díjazásban részesül.

Díjazás - hatharom.com
1. Huawei MediaPad T1
2-6. Hatharom.com shaker
7-10. Hatharom.com póló

Egy-egy csapat csoportban elfoglalt végső helyezésének eltalálásáért 10 pont, a selejtező fordulóban a továbbjutásért vívott meccseken egy-egy továbbjutó eltalálásáért 20 pont jár, az erőnyerők negyeddöntőbe kerülése automatikus, ezekért pont nem jár. Egy-egy továbbjutó eltalálásáért a negyeddöntőben 40 pont, az elődöntőben 80 pont jár, míg a döntőben a győztes kilétének eltalálása 160 pontot ér.

A tippjáték részletes leírását, szabályzatát és részvételi feltételeit ide kattintva olvashatod el!

Jó tippelést és jó szurkolást kívánunk minden kedves Olvasónknak!