Sportfogadás

Dupláznánk az EL-ben

A Kajrat Almati, a Norrköping és a Sturm Graz meccsére tippelünk csütörtökön, az odds gyakorlatilag kétszeres.

Elekéknek nem okozhat gondolt a Skenderbeu. - Fotó: fckairat.com

Kajrat Almati-Skenderbeu
Tipp: Kajrat Almati
Odds:
1.18 @ Tippmixpro

A Kajrat Almatiról két hete komolyabban is foglalkoztunk, azóta mit sem változott a helyzet a kazah csapatnál, Elek Ákosék továbbra is bombaformában vannak, zsinórban kilenc megnyert tétmeccsnél járnak. Ezzel szemben a Skenderbeu egy andorrai csapattal is megszenvedett az első selejtezőforduló odavágóján, akkor pedig mi várható az albánoktól egy igen hosszú utazás után, házon kívül?

Minden jel arra mutat, hogy a Kajrat sikerrel veszi ezt az akadályt is, s könnyen lehet, hogy ezúttal is a párharc első meccsén eldönti a továbbjutás kérdését.

[2528222] 2017-07-13 16:45:00 Kairat Almaty - Skenderbeux;

Sturm Graz-Mladost Podgorica
Tipp: Sturm Graz
Odds:
 1.22 @ Tippmixpro

Az előző évi osztrák és a montenegrói bajnokság bronzérmese csatázik csütörtökön Grazban, avagy a Sturm a Mladost Podgoricát fogadja. A hazaiak eddig csak felkészülési meccseket játszottak a nyáron, amelyeken felemásan teljesítettek, de Franco Foda mester elmondása alapján játékosai ki vannak éhezve a hétközi tétmeccsre. A csapat célja, hogy a Mladost elleni páros ütközettel, illetve a találkozók közé beékelődő Hard elleni kupameccsel maximálisan, három győzelemmel a hátuk mögött pörögjenek fel a jövő heti bajnoki rajtra.

A montenegrói alakulat kellemes ellenfél lehet az osztrák együttes számára, persze, ha Sturm nem becsüli le a podgoricai együttest, mint az előző körben a Gandzasar gárdája tette. Szerintünk ezt nem teszi meg a grazi csapat, egyébként sem szokása az osztrák együtteseknek, hogy bárkit is lenézzenek, vagyis, ha kijön a felek közti tényleges tudásbeli különbség, akkor a fekete-fehérek minden nehézség nélkül könnyedén megnyerhetik az odavágót.

[2528242] 2017-07-13 20:30:00 Sturm Graz - Mladost Podgoricax;

Norrköping-Trakai
Tipp: Norrköping
Odds: 
1.25 @ Tippmixpro

A jelenlegi svéd és a litván bajnokság második helyezettje találkozik az Östgotaporten Stadionban. A Norrköping, mióta beindult az Európa Liga, egyértelműen a nemzetközi kupaporondra fókuszál, hiszen a bajnokságban két vereséget szedett össze, az EL-ben viszont oda-vissza verte a Pristinát. A Trakai meglepetésre a St. Johnstone gárdáját ejtette ki, viszont azt tudni kell a skót együttesekről, hogy nem veszik komolyan az Európa Ligát, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Rangers egy luxemburgi gárdával szemben esett ki az előző körben.

A felek közt alapvető minőségi különbség van, ráadásul a Trakainak nagyon nem megy idegenben, a litván ligában még nem tudott idén nyerni, arról nem is beszélve, hogy a most futó svéd ligában a Norrköping rendelkezik a legjobb otthoni mérleggel. Így pedig gyakorlatilag már-már csak az a kérdés, hogy a hazaik hány góllal tudnak nyerni csütörtökön.

[2528224] 2017-07-13 20:00:00 Norrkoping - Traku FKx;
hatharom.com
Kajrat Almati-Skenderbeu Kajrat Almati
Sturm Graz-Mladost Podgorica Sturm Graz
Norrköping-Trakai Norrköping
@1.80
Fogadási határidő: 16:45