Átigazolás

Nem várt fordulat Ibrahimovic ügyében!

Remekül halad Ibrahimovic felépülése, így nem kizárt, hogy ismét csatasorba állhat Mourinho legénységében.

Noha korábban úgy tűnt, az áprilisi súlyos térdsérülés véget vetett Zlatan Ibrahimovic manchesteri karrierjének és a felépülést követően a svéd sztár kereshet magának új csapatot, angol lapértesülések szerint fordulni látszik a kocka és könnyen lehet, hogy tovább íródik Ibra angliai kalandja.

A The Sun információi szerint ugyanis Zlatan felépülése remekül halad és ha minden jól megy, lényegesen hamarabb, már októberben bevethető állapotban lesz a tavaly 28 gólig jutó gólvágó.

Ibrahimovic kapcsán június végén láttak először napvilágot olyan hírek, mely szerint nem marad Manchesterben és mivel jelenleg nem rendelkezik érvényes szerződéssel, papíron szabadon igazolható. Több együttes is szóba került esetében, így például a Los Angeles Galaxy, az Atlético Madrid és szokás szerint Kína is. Ám mint azt Mino Raiola, Ibrahimovic ügynöke többször is leszögezte, játékosa nem akarja elhagyni Európát.

Ibra most a Manchester United egyik edzőközpontjában folytatja rehabilitációját és ha jól alakul az állapota, José Mourinho állítólag még egy szezonra csatasorba állítaná a közönségkedvenc játékost.

Ez egyébként azért is tűnhet jó üzletnek, hiszen Romelu Lukaku megszerzése igencsak sok pénzébe került a Manchesternek, ám a belga támadó mellett nem jönne rosszul még egy hasonló kaliberű klasszis, márpedig Morata, Belotti és Aubameyang ára is súrolja a 100 millió eurót, míg Ibrahimovic nem kerülne pénzébe a klubnak. Bárhogyan is alakul, a 9-es mezről viszont le kéne mondania a hórihorgas svédnek, hiszen azt már átengedte Lukakunak.

A fogadóirodák egyébként nemigen tudnak mit kezdeni a helyzettel, hetek óta ingadoznak az oddsok, ám rendszerint az MLS-be szerződés a favorit opció, viszont az elmúlt órákban a Unitedben maradás szorzója is csökkent.

Melyik csapat játékosa lesz szeptember 3-án Ibrahimovic?
Bármelyik MLS-klub 1.40
Manchester United 3.00
Zenit Szentpétervár 12.00

A Vörös Ördögök az amerikai kirándulást követően első tétmeccsüket a Real Madrid ellen vívják az Európai Szuperkupa fináléjában. A    -n már meg is tehetjük tétjeinket a nagy múltú derbire, a MU végső sikere pedig igen szép pénzzel kecsegtet.