Bulvár

Kommandósok rontottak rá Cristiano Ronaldóékra

A spanyol adóhivatal embereit nem zavarta, hogy a négyszeres aranylabdás éppen családi körben nyaralt.

A spanyol vám- és adóhivatal három felfegyverzett ügynöke váratlanul látogatást tett Cristiano Ronaldo által bérelt jachton, ahol a Real Madrid szupersztárja várandós barátnőjével, édesanyjával, gyermekeivel és néhány közeli barátjával jól megérdemelt pihenését töltötte Formentera közelében.

A Hola magazin cikke szerint Ronaldo és párja éppen egy étteremben tartózkodtak, amikor egy motorcsónakon megjelentek az ügynökök, akik nagy riadalmat keltettek a luxusbárkán tartózkodók körében.

Az eset után gyorsan ponyvákkal takarták el a hajó bizonyos részeit, hogy a lesifotósok ne tudjanak képeket készíteni, de a lap beszámolója szerint a hangulat nem volt feszült, az időközben a hajóhoz visszatérő Ronaldo is higgadtan viselkedett, bár beszélgetésbe nem elegyedett a váratlanul betoppanó vendégekkel.

hola.com

Bár Cristiano Ronaldónak a közelmúltban meggyűlt a baja a spanyol adóhatóságokkal, spanyol sajtóhírek szerint a razziának nincs köze a sztárfocista ügyéhez, pusztán egy rutinellenőrzésről volt szó, amely mintegy másfél óráig tartott.

hola.com

Miután a spanyol adóhatáság több tízmilliós csalással vádolja a portugál klasszist, egy ideig úgy tűnt, hogy emiatt Ronaldo elhagyhatja a Real Madridot, ám a múlt héten rendezte a sorokat és immáron biztosra vehető, hogy a következő idényt is a királyi gárdában kezdi meg.

Zinedine Zidane csapata augusztus 8-án a Manchester United ellen játssza majd az első hivatalos tétmeccsét, az Európai Szuperkupa fináléjában a madridi óriás óriási favoritnak számít a Vörös Ördögökkel szemben.

   
Real Madrid Döntetlen Manchester United
1.80 3.50 4.20