Európa Liga

Kimaradt Fiola, Bognár és "Kiskokó" - itt a Fradi és a Vidi kerete

  • ivan

Csütörtökön mindkét kirakatcsapatunk pályára lép az Európa Liga selejtezőjének második körében. A trénerek leadták a nevezéseket.

Fiola nem lesz ott Észtországban

A Videoton az észt Nomme Kalju otthonában kezdi meg a második kört, a fogadók szerint pedig meg is nyerheti a meccset, hiszen a nyitóoddsokhoz képest a fogadóirodáknak már lejjebb kellett vinniük a szorzóikat. Marko Nikolics vezetőedző szerdán kihirdette a mérkőzésre nevezett játékosok listáját, amelyből kiderült, hogy a válogatott védő, Fiola Attila, valamint a fiatal támadó középpályás, Kovács István sérülés miatt nem tarthat a csapattal.

A fehérváriak kerete persze van olyan bő, hogy a szerb tréner meg tudja oldani a pótlásukat, így talán nem számít olyan nagy érvágásnak a két kimaradó személye.

1x2    
Kalju Döntetlen Videoton
4.30 3.35 1.70
A Videoton kerete
Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Loic Nego, Stopira, Vinícius Paulo, Juhász Roland, Pátkai Máté, Anel Hadzic, Suljic Asmir, Marko Scsepovics, Danko Lazovics, Géresi Krisztián, Szolnoki Roland, Tamás Krisztián, Bódi Ádám, Barczi Dávid, Mirko Maric, Varga József, Fejes András, Szabó Bence
[2528260] 2017-07-13 18:15:00 Nomme JK Kalju - Videotonx;

A Ferencvárosnál is találunk érdekességeket, például, hogy Thomas Doll nevezte a német Janek Sternberget, akiről korábban azt lehetett hallani, hogy elhagyja a zöld-fehéreket. A lett Jelgava elleni keretből ki is maradt a védő, ám úgy fest, most szükség van a szolgálataira és ott lehet a pályán a dánok ellen. Mint ahogy a sérülését a jelek szerint már maga mögött tudó Keneth Otigba is, a Hollandiából igazolt hátvéd - ha állapot valóban engedi - a kezdőben találhatja magát.

Az irányító poszton bevethető Bognár István ezúttal sincs ott a nevezettek között, a télen a Diósgyőrtől igazolt középpályás a nyáron továbbállhat, hiszen Thomas Doll elképzeléseibe nem igazán fér bele a stílusa.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Midtjylland
2.95 3.25 2.15
A Fradi kerete
Dibusz, Holczer, Varga,  Lovrencsics G., Batik, Leandro, Botka, Otigba, Sternberg, Hajnal, Csernik, Koch, Gera, Bőle, Gorriarán, Rui Pedro, Amadou, Csonka, Kundrák, Böde, Priskin, Lovrencsics B., Varga R.
[2528236] 2017-07-13 21:00:00 Ferencváros - FC Midtjyllandx;