Darts

Taylor nem utazik Vegasba, de a Tippmixpro tudomást sem vesz róla

Szombat óta tudni lehet, hogy Phil Taylor nem lép színpadra a US Darts Mastersen, az állami irodában azonban mégis fogadhatunk rá.

A     még nem reagált a 16-szoros világbajnok napokkal ezelőtti bejelentésére, miszerint betegség miatt nem utazik el Las Vegasba.

Beszéltem az orvosommal, aki azt mondta, hogy nem lenne jó ötlet ennyire hosszú repülőutat bevállalni az utolsó blackpooli fellépésem előtt. A World Matchplay rettentő fontos számomra, így nehezen ugyan, de a visszalépés mellett döntöttem. 

- mondta Taylor, aki hozzátette, hogy a Matchplay mindig is az egyik kedvenc versenye volt, egyszerűen nem kockáztathatott előtte egy utazással és egy a hőségben eltöltött héttel. 

Még mindig fogadhatunk a stoke-i legenda győzelmére, ami egyben azt is jelenti, hogy a topfavoritnak tartott Michael van Gerwen oddsa magasabb, mint azon külföldi irodákban, ahol már kivették a kínálatból Taylort. 

A US Darts Masters csütörtökön veszi kezdetét, a mezőnyben pedig a világelső holland mellett ott lesz Gary Anderson, Peter Wright és Raymond van Barneveld is, illetve a Taylort helyettesítő James Wade. 

Ki nyeri a US Darts Masterst?
   
Michael van Gerwen 1.65
Peter Wright 5.75
Gary Anderson 6.25
Phil Taylor 15.50
Raymond van Barneveld 21.00
James Wade 30.00